Son Günlerde Tartışılan İki Önemli Konu

09.03.2017 - 11:14, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Son Günlerde Tartışılan İki Önemli Konu

16 Nisan Referandum Anayasa değişikliği oylaması yaklaştıkça “EVET” – “HAYIR” diyenler arasında büyük tartışmalar yaşanıyor. Burada ben bir soruyu Milletimize yöneltmek istiyorum. Biz Türk milleti olarak nasıl bir yönetilme şekline karar verecek oy kullanacak akıla sahip değimliyiz? Bizim vekil diye seçtiklerimiz şimdi bizim beynimize, gönlümüze hükmetmeye kalkıyorlar…   Değişikliği yapan siyasi parti değişiklikleri anlatır. Millet de sandık başında kararını verir. Muhalefet yapan da bu kadar kendisini paralamaya, parçalamaya gerek kalmaz. Millet sandık başında oyunu kullanır. Kavgalara, kutuplaşmaya, bölünmeye gerek de kalmaz. Herkesin gönlünde bir aslan yatıyor. Millettin iradesine hiç kimse ipotek koymasın Millet sandık başında ne yapacağını iyi bilir…   “Satranç tahtasında tüm denizlerdekinden daha fazla macera vardır.” Yazar Pierre Mac Orlan böyle söylemiş. Gelelim son günlerde Referandum kadar yapılan tartışma konusu Satranç üzerine biraz konuşalım istiyorum. Son zamanlarda bir tartışma furyasıdır almış başını gidiyor. “Zekâ oyunları helal mi, haram mı?   YAZININ DEVAMI İÇİN TIKLAYIN!

16 Nisan Referandum Anayasa değişikliği oylaması yaklaştıkça “EVET” – “HAYIR” diyenler arasında büyük tartışmalar yaşanıyor. Burada ben bir soruyu Milletimize yöneltmek istiyorum. Biz Türk milleti olarak nasıl bir yönetilme şekline karar verecek oy kullanacak akıla sahip değimliyiz? Bizim vekil diye seçtiklerimiz şimdi bizim beynimize, gönlümüze hükmetmeye kalkıyorlar…

 

Değişikliği yapan siyasi parti değişiklikleri anlatır. Millet de sandık başında kararını verir. Muhalefet yapan da bu kadar kendisini paralamaya, parçalamaya gerek kalmaz. Millet sandık başında oyunu kullanır. Kavgalara, kutuplaşmaya, bölünmeye gerek de kalmaz. Herkesin gönlünde bir aslan yatıyor. Millettin iradesine hiç kimse ipotek koymasın Millet sandık başında ne yapacağını iyi bilir…

 

“Satranç tahtasında tüm denizlerdekinden daha fazla macera vardır.” Yazar Pierre Mac Orlan böyle söylemiş. Gelelim son günlerde Referandum kadar yapılan tartışma konusu Satranç üzerine biraz konuşalım istiyorum. Son zamanlarda bir tartışma furyasıdır almış başını gidiyor. “Zekâ oyunları helal mi, haram mı?

 

YAZININ DEVAMI İÇİN TIKLAYIN!

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.