Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci: Bizi Eroğlu'ndan kurtarın

13.03.2017 - 07:55, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci: Bizi Eroğlu'ndan kurtarın

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Denizli’de partisinin düzenlediği genişletilmiş il divan toplantısına katıldı. Toplantıda konuşan Bakan Zeybekci, “Yüzde 65 almaya var mıyız, Nihat Zeybekci’yi, Veysel Eroğlu zulmünden kurtarmaya var mıyız” dedi.

Geçmişteki seçimlerde Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu ile aralarından geçen anısını anlatan, Bakan Zeybekci’den güldüren Bakan Veysel Eroğlu diyalogunu anlatarak Denizlililere seslendi " yüzde 65 almaya var mıyız" dedi.    BAKAN ZEYBEKCİ'DEN GÜLDÜREN EROĞLU ANISI Siyasette tam Denizli’nin lider olma zamanının olduğunu belirten Zeybekci, Denizli’nin 16 Nisan’da önüne gelecek fırsatı değerlendireceğini belirtti. Seçimlerden sonra toplanan Bakanlar Kurulunda Bakan Veysel Eroğlu ile arasında geçen bir diyaloğu anlatan Zeybekci, “Allah aşkına şu Veysel Eroğlu’ndan bizi kurtarın. Veysel Eroğlu, biliyorsunuz Orman ve Su İşleri Bakanı Afyonkarahisar Milletvekili, Bakanlar Kurulunda biz onunla karşılıklı oturuyoruz. Tam karşımda, ben başkanın sağ tarafında, o sol tarafında oturuyor. Geçen 1 Kasım seçimlerinde geldi karşıma, böyle kasıla kasıla oturdu. Ee adam yüzde 65 aldı. Allah aşkına soruyorum size, bizim Afyonkarahisar’dan ne eksiğimiz var, var mı bir eksiğimiz? Resmen zulüm yaşıyoruz. Adam geliyor karşıma kasıla kasıla, ben masaya doğru eğiliyorum. Onun için şimdi tam Denizli’nin zamanıdır” diye anlattı. Daha sonra salona “Yüzde 65 almaya var mıyız, Nihat Zeybekci’yi, Veysel Eroğlu zulmünden kurtarmaya var mıyız” diye seslendi. Salondakiler, “Evet” yanıtını verdi. Öte yandan salondaki bir grup genç, Cumhurbaşkanı ve Bakan Zeybekci’nin resmi ile, “Özgürlüğümüz için "Evet", Bizi yolumuzdan kimse alıkoyamaz ne Merkel ne de başka birisi, Hepimiz "Evet" içiniz” Almanca yazılı bir pankartla Almanya’nın Bild gazetesine gönderme yaptı.  
Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Denizli’de partisinin düzenlediği genişletilmiş il divan toplantısına katıldı. Toplantıda konuşan Bakan Zeybekci, “Yüzde 65 almaya var mıyız, Nihat Zeybekci’yi, Veysel Eroğlu zulmünden kurtarmaya var mıyız” dedi.

Geçmişteki seçimlerde Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu ile aralarından geçen anısını anlatan, Bakan Zeybekci’den güldüren Bakan Veysel Eroğlu diyalogunu anlatarak Denizlililere seslendi " yüzde 65 almaya var mıyız" dedi.

 

 BAKAN ZEYBEKCİ'DEN GÜLDÜREN EROĞLU ANISI


Siyasette tam Denizli’nin lider olma zamanının olduğunu belirten Zeybekci, Denizli’nin 16 Nisan’da önüne gelecek fırsatı değerlendireceğini belirtti. Seçimlerden sonra toplanan Bakanlar Kurulunda Bakan Veysel Eroğlu ile arasında geçen bir diyaloğu anlatan Zeybekci, “Allah aşkına şu Veysel Eroğlu’ndan bizi kurtarın. Veysel Eroğlu, biliyorsunuz Orman ve Su İşleri Bakanı Afyonkarahisar Milletvekili, Bakanlar Kurulunda biz onunla karşılıklı oturuyoruz. Tam karşımda, ben başkanın sağ tarafında, o sol tarafında oturuyor. Geçen 1 Kasım seçimlerinde geldi karşıma, böyle kasıla kasıla oturdu. Ee adam yüzde 65 aldı. Allah aşkına soruyorum size, bizim Afyonkarahisar’dan ne eksiğimiz var, var mı bir eksiğimiz? Resmen zulüm yaşıyoruz. Adam geliyor karşıma kasıla kasıla, ben masaya doğru eğiliyorum. Onun için şimdi tam Denizli’nin zamanıdır” diye anlattı.


Daha sonra salona “Yüzde 65 almaya var mıyız, Nihat Zeybekci’yi, Veysel Eroğlu zulmünden kurtarmaya var mıyız” diye seslendi. Salondakiler, “Evet” yanıtını verdi.


Öte yandan salondaki bir grup genç, Cumhurbaşkanı ve Bakan Zeybekci’nin resmi ile, “Özgürlüğümüz için "Evet", Bizi yolumuzdan kimse alıkoyamaz ne Merkel ne de başka birisi, Hepimiz "Evet" içiniz” Almanca yazılı bir pankartla Almanya’nın Bild gazetesine gönderme yaptı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.