Denizli Çameli İlçesi'ne Büyük Müjde!

16.03.2017 - 13:00, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Denizli Çameli İlçesi'ne Büyük Müjde!

Denizli Genelinde ve Çameli'de Ekonomi Bakanı Nihat ZEYBEYCİ'nin girişimi ile başlatılan TOKİ Konutları projesi arsası imar planı hazırlandı. Çameli'de TOKİ talep toplamaya başlayacak.

Denizli Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan: "Sayın Bakanım Nihat ZEYBEKCİ sayın Valim Dr. Ahmet Altıparmak TOKİ Başkanımız M. Ergün Turan, Büyükşehir Belediye Başkanımız Osman Zolan ve İlçe Kaymakamımız Onur Özaydın ilçe Başkanımız Tanju Gököz ile Beraber Denizli'de yaptığımız toplantı sonunda İlçemize yapılacak TOKİ Konutları ile ilgili nihai karar verildi.   Çameli manzaralı çok güzel bir toplu konut çalışması olacak, ilçemize hayırlı olsun. En kısa zamanda Talep alınmaya başlanacaktır. Başta Sayın Bakanımız olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ederim." ifadesinde bulundu.     Çameli TOKİ Konutları: Her yapı 6 kattan ve her bir katta 4 daire olacak şekilde 264 daire ve her bir daire 120 m2 olarak düzenlenmiştir.        
Denizli Genelinde ve Çameli'de Ekonomi Bakanı Nihat ZEYBEYCİ'nin girişimi ile başlatılan TOKİ Konutları projesi arsası imar planı hazırlandı. Çameli'de TOKİ talep toplamaya başlayacak.

Denizli Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan: "Sayın Bakanım Nihat ZEYBEKCİ sayın Valim Dr. Ahmet Altıparmak TOKİ Başkanımız M. Ergün Turan, Büyükşehir Belediye Başkanımız Osman Zolan ve İlçe Kaymakamımız Onur Özaydın ilçe Başkanımız Tanju Gököz ile Beraber Denizli'de yaptığımız toplantı sonunda İlçemize yapılacak TOKİ Konutları ile ilgili nihai karar verildi.

 

Çameli manzaralı çok güzel bir toplu konut çalışması olacak, ilçemize hayırlı olsun. En kısa zamanda Talep alınmaya başlanacaktır. Başta Sayın Bakanımız olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ederim." ifadesinde bulundu.

 

 

Çameli TOKİ Konutları: Her yapı 6 kattan ve her bir katta 4 daire olacak şekilde 264 daire ve her bir daire 120 m2 olarak düzenlenmiştir.

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.