Suç örgütlerine aman yok!

ASAYİŞ 17.03.2017 - 16:28, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Suç örgütlerine aman yok!

Denizli’den İzmir’in Bayraklı ilçesinde bulunan bir oto tamir servisine giderek silahlı saldırıda bulunan 8 kişi polis ekiplerince yakalandı. Çok sayıda silah ve mühimmat ele geçirilirken, yakalanan kişilerden 3'tutuklandı.

Denizli Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, "11 Mart günü İzmir'in Bayraklı ilçesinde bir işyerinde çıkan ve (3) kişinin yaralanması ile sonuçlanan silahlı kavga olayı ile ilgili olarak,olaya karışanların Denizli ilinde ikamet eden şahıslar olduklarının tespit edildi. Bunun üzerine şahısların yakalanmalarına yönelik Denizli İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerince olay akabinde çalışma başlatıldı. Olaya karışan (8) kişi yakalanarak İzmir İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerine teslim edildi.                   İzmir İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekiplerin de dahil oldukları operasyon kapsamında şahısların üzerlerinde ve ikametlerinde yapılan aramalarda; (2) adet uzun namlulu silah, (7) adet pompalı tüfek, (3) adet tabanca, (5) adet bıçak, (287) adet G-3, Kaleşnikof ve 9 mm çapında tabanca fişeği, (30) gr kokain, (1) adet hassas terazi ele geçirildi.   İzmir'de adli mercilere sevk edilen şahıslardan (3)’ü tutuklanarak cezaevine gönderildi.  
Denizli’den İzmir’in Bayraklı ilçesinde bulunan bir oto tamir servisine giderek silahlı saldırıda bulunan 8 kişi polis ekiplerince yakalandı. Çok sayıda silah ve mühimmat ele geçirilirken, yakalanan kişilerden 3'tutuklandı.

Denizli Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, "11 Mart günü İzmir'in Bayraklı ilçesinde bir işyerinde çıkan ve (3) kişinin yaralanması ile sonuçlanan silahlı kavga olayı ile ilgili olarak,olaya karışanların Denizli ilinde ikamet eden şahıslar olduklarının tespit edildi. Bunun üzerine şahısların yakalanmalarına yönelik Denizli İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerince olay akabinde çalışma başlatıldı. Olaya karışan (8) kişi yakalanarak İzmir İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerine teslim edildi.

 

               

İzmir İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekiplerin de dahil oldukları operasyon kapsamında şahısların üzerlerinde ve ikametlerinde yapılan aramalarda; (2) adet uzun namlulu silah, (7) adet pompalı tüfek, (3) adet tabanca, (5) adet bıçak, (287) adet G-3, Kaleşnikof ve 9 mm çapında tabanca fişeği, (30) gr kokain, (1) adet hassas terazi ele geçirildi.

 

İzmir'de adli mercilere sevk edilen şahıslardan (3)’ü tutuklanarak cezaevine gönderildi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.