Çameli Kaymakamlığı Şehit yakınlarına yemek verdi

18.03.2017 - 16:47, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Çameli Kaymakamlığı Şehit yakınlarına yemek verdi

Çameli Kaymakamlığının düzenlemiş olduğu yemek programında şehit yakınları bir araya geldi

Çameli Kaymakamlığı Şehit yakınlarına Yemek verdi. Etkinliğe Kaymakam Onur Özaydın , Belediye Başkanı Cengiz Arslan Çameli İlçe Jandarma Komutanı Hamza Çil, Çameli Ak Parti ilçe Başkanı Tanju Gököz ,Emniyet Müdürü İbrahim Uşaklıoğlu , daire amirleri, şehit aileleri katıldı.     Kaymakam Onur Özaydın ve Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan yemek öncesinde masaları gezerek şehit aileleri ile bir süre sohbet etti. Çameli Kaymakamı Onur Özaydın "Bu günde gerekirse Türk İnsanı Türk Milleti kendi bayrağı için, toprağı için, ülkesinin ve milletinin vekası için bugünde yaptığı gibi her türlü fedakarlığı, yiğitliği , kahramanlığı göstermeye hazır ve gösteriyor. Bundan hiç kimsenin şüphesi yok . Ben devletim adına milletim adına tekrar hepinize çok derin şükranlarımı sunuyorum . Her zaman başımızın üstünde yeriniz var . Şeref verdiniz dedi.   Program Çameli Müftüsü Bayram Danacı Tarafından okunan dualardan sona erdi.  
Çameli Kaymakamlığının düzenlemiş olduğu yemek programında şehit yakınları bir araya geldi

Çameli Kaymakamlığı Şehit yakınlarına Yemek verdi. Etkinliğe Kaymakam Onur Özaydın , Belediye Başkanı Cengiz Arslan Çameli İlçe Jandarma Komutanı Hamza Çil, Çameli Ak Parti ilçe Başkanı Tanju Gököz ,Emniyet Müdürü İbrahim Uşaklıoğlu , daire amirleri, şehit aileleri katıldı.

 

 

Kaymakam Onur Özaydın ve Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan yemek öncesinde masaları gezerek şehit aileleri ile bir süre sohbet etti. Çameli Kaymakamı Onur Özaydın "Bu günde gerekirse Türk İnsanı Türk Milleti kendi bayrağı için, toprağı için, ülkesinin ve milletinin vekası için bugünde yaptığı gibi her türlü fedakarlığı, yiğitliği , kahramanlığı göstermeye hazır ve gösteriyor. Bundan hiç kimsenin şüphesi yok . Ben devletim adına milletim adına tekrar hepinize çok derin şükranlarımı sunuyorum . Her zaman başımızın üstünde yeriniz var . Şeref verdiniz dedi.

 

Program Çameli Müftüsü Bayram Danacı Tarafından okunan dualardan sona erdi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.