Final Yolu Denizli'den Geçecek

20.03.2017 - 10:09, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Final Yolu Denizli'den Geçecek

Okul Sporları Futbol Yarı Final müsabakaları 23-26 Mart tarihlerinde Denizli’de yapılacak.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’nün organize ettiği Okul Sporları Futbol Yarı Final müsabakaları 23-26 Mart 2017 tarihlerinde Denizli’de düzenlenecek. Turnuvanın teknik toplantısı ise 22 Mart 2017’de İl Müdürlüğü toplantı salonunda yapılacak. Gençler-A Kız ve Erkek kategorilerinde oynanacak müsabakalarda İstanbul, Isparta, Konya, Bursa, Gaziantep, Manisa, Adana, Aydın, Kocaeli, Kütahya, Antalya, Eskişehir, Zonguldak illerinden gelen takımlar Türkiye finallerine katılmak için yarışacak.   Genç Erkek maçları Yeşilköy Servergazi Futbol Sahasında, Genç Kızlar maçları ise KYK Futbol Sahası’nda yapılacak.   İŞTE YARI FİNALE KATILACAK OKULLAR Genç Erkekler   Halis Kutmangil Çok Programlı Lisesi Eyüp/İstanbul Isparta Spor Lisesi Merkez/Isparta Fatih Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi  Selçuklu/Konya Bursa Btso Celal Sönmez Anadolu Lisesi Osmangazi/Bursa Dumlupınar Anadolu Lisesi Şahinbey/Gaziantep Manisa Spor Lisesi Yunusemre/Manisa Sultangazi Gazi Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi Sultangazi/İstanbul Abdulkadir Paksoy Anadolu Lisesi Seyhan/Adana Genç Kızlar   İncirliova Spor Lisesi İnciriliova/Aydın Kartepe Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi Kartepe/Kocaeli Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi Gediz/Kütahya Bağcılar Fatih Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi Bağcılar/İstanbul Antalya Spor Lisesi Kepez/Antalya Şehit Murat Tuzsuz Meslaki Ve Taknik Anadolu Lisesi Tepebaşı/Eskişehir Meram Atatürk Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi Meram/Konya Ereğli Zübeyde Hanım Meslieki Ve Teknik Anadolu Lisesi Ereğli/Zonguldak  
Okul Sporları Futbol Yarı Final müsabakaları 23-26 Mart tarihlerinde Denizli’de yapılacak.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’nün organize ettiği Okul Sporları Futbol Yarı Final müsabakaları 23-26 Mart 2017 tarihlerinde Denizli’de düzenlenecek. Turnuvanın teknik toplantısı ise 22 Mart 2017’de İl Müdürlüğü toplantı salonunda yapılacak. Gençler-A Kız ve Erkek kategorilerinde oynanacak müsabakalarda İstanbul, Isparta, Konya, Bursa, Gaziantep, Manisa, Adana, Aydın, Kocaeli, Kütahya, Antalya, Eskişehir, Zonguldak illerinden gelen takımlar Türkiye finallerine katılmak için yarışacak.

 

Genç Erkek maçları Yeşilköy Servergazi Futbol Sahasında, Genç Kızlar maçları ise KYK Futbol Sahası’nda yapılacak.

 

İŞTE YARI FİNALE KATILACAK OKULLAR

Genç Erkekler

 

Halis Kutmangil Çok Programlı Lisesi Eyüp/İstanbul

Isparta Spor Lisesi Merkez/Isparta

Fatih Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi  Selçuklu/Konya

Bursa Btso Celal Sönmez Anadolu Lisesi Osmangazi/Bursa

Dumlupınar Anadolu Lisesi Şahinbey/Gaziantep

Manisa Spor Lisesi Yunusemre/Manisa

Sultangazi Gazi Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi Sultangazi/İstanbul

Abdulkadir Paksoy Anadolu Lisesi Seyhan/Adana

Genç Kızlar

 

İncirliova Spor Lisesi İnciriliova/Aydın

Kartepe Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi Kartepe/Kocaeli

Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi Gediz/Kütahya

Bağcılar Fatih Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi Bağcılar/İstanbul

Antalya Spor Lisesi Kepez/Antalya

Şehit Murat Tuzsuz Meslaki Ve Taknik Anadolu Lisesi Tepebaşı/Eskişehir

Meram Atatürk Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi Meram/Konya

Ereğli Zübeyde Hanım Meslieki Ve Teknik Anadolu Lisesi Ereğli/Zonguldak

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.