16 Nisan Referandum sandıkları yola çıktı

GÜNDEM 23.03.2017 - 17:32, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

16 Nisan Referandum sandıkları yola çıktı

16 Nisan Referandum sandığı yaklaşıyor Türkiyen’in yeni yönetim sisteminin belirleneceği Cumhurbaşkanlığı Hükümet sisteminide içeren anayasa değişikliği paketi halk oylamasına sunulacak.

Halk oylamasında kullanılacak sandık ve kabinler şimdiden yola çıkmaya başladı. 50 Milyonun üzerinde seçmenin üzerinde oy kullanacağı sandıklar son hazırlıkların ardından okullara dağıtılmaya başlandı.   Bu hazırlıkların yapıldığı noktalar belediyelerin depo alanı burada bulunan sandıklar ve kabinler 16 Nisan Referandumunda  ilçeler içerisinde oy verme işleminde kullanılacak.Sandıkları hazırlamak için büyük bir ekip çalışıyor sandıklar önce depolardan çıkartılıyor,depoda bulunan sandıklar son kontrollerinden sonra,yavaş yavaş dışarıya çıkartılıp dağıtıma hazır hale getiriliyor.Temizlendikten sonra numararandırılıp okullara dağıtılıyor.Oy kabinleride temizlenip son işlemleri yapıldıktan sonra aynı şekilde okullara dağıtımaya başlanacak.  
16 Nisan Referandum sandığı yaklaşıyor Türkiyen’in yeni yönetim sisteminin belirleneceği Cumhurbaşkanlığı Hükümet sisteminide içeren anayasa değişikliği paketi halk oylamasına sunulacak.

Halk oylamasında kullanılacak sandık ve kabinler şimdiden yola çıkmaya başladı. 50 Milyonun üzerinde seçmenin üzerinde oy kullanacağı sandıklar son hazırlıkların ardından okullara dağıtılmaya başlandı.

 

Bu hazırlıkların yapıldığı noktalar belediyelerin depo alanı burada bulunan sandıklar ve kabinler 16 Nisan Referandumunda  ilçeler içerisinde oy verme işleminde kullanılacak.Sandıkları hazırlamak için büyük bir ekip çalışıyor sandıklar önce depolardan çıkartılıyor,depoda bulunan sandıklar son kontrollerinden sonra,yavaş yavaş dışarıya çıkartılıp dağıtıma hazır hale getiriliyor.Temizlendikten sonra numararandırılıp okullara dağıtılıyor.Oy kabinleride temizlenip son işlemleri yapıldıktan sonra aynı şekilde okullara dağıtımaya başlanacak.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.