Çameli'ne dört gözle beklenen kompleks başladı

GÜNDEM 27.03.2017 - 16:34, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Çameli'ne dört gözle beklenen kompleks başladı

Yapımı dört gözle beklenen Çameli Hayri Dev Kültür Kompleksi İnşaatı için İlk kazma vuruldu.

  Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından Yapım ihalesinin yasal sürecinin tamamlanması ve yer teslimi sözleşmesinin imzalanmasının ardından, yüklenici firma tarafından  Hayri Dev Kültür Kompleksi inşaatına ilk kazma bugün vuruldu. Çameli’nin yetiştirdiği ender sanatçılardan Unesco ödüllü Hayri Dev’in adını yaşatmak ve 1208,16 m2 kültür merkezi, 893 m2 düğün salonu olacak.           Kültür Merkezi  içerisinde başta gençlerimiz olmak üzere birçok vatandaşımızın talep ettiği sinema salonlarının da mevcut. Sinema, tiyatro, toplantı, konferans, sergi,  insanların aradıkları birçok özelliğin bir arada olacak. Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arsan Hayri Dev Kültür Kompleksi çalışmaları için Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan'a teşekkür etti.
Yapımı dört gözle beklenen Çameli Hayri Dev Kültür Kompleksi İnşaatı için İlk kazma vuruldu.

 

Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından Yapım ihalesinin yasal sürecinin tamamlanması ve yer teslimi sözleşmesinin imzalanmasının ardından, yüklenici firma tarafından  Hayri Dev Kültür Kompleksi inşaatına ilk kazma bugün vuruldu. Çameli’nin yetiştirdiği ender sanatçılardan Unesco ödüllü Hayri Dev’in adını yaşatmak ve 1208,16 m2 kültür merkezi, 893 m2 düğün salonu olacak.  

 

 

 

 

Kültür Merkezi  içerisinde başta gençlerimiz olmak üzere birçok vatandaşımızın talep ettiği sinema salonlarının da mevcut. Sinema, tiyatro, toplantı, konferans, sergi,  insanların aradıkları birçok özelliğin bir arada olacak. Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arsan Hayri Dev Kültür Kompleksi çalışmaları için Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan'a teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.