Tavas Devlet Hastanesinde Psikiyatri bölümü hasta kabulüne başladı

SAĞLIK 29.03.2017 - 13:57, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Tavas Devlet Hastanesinde Psikiyatri bölümü hasta kabulüne başladı

Denizli Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği’ne bağlı Tavas Devlet Hastanesi’ne atanan Psikiyatri Uz. Dr. Taçlan Duman Uyanık hasta kabulüne başladı.

Modern mimarisiyle birlikte görüntüleme cihazları, ameliyathanesi, acil servisi gibi özellikli hizmetleri ve 104 yatak kapasitesiyle ağustos ayından itibaren yeni binasında hizmet vermeye başlayan Tavas Devlet Hastanesi’nin hekim kadrosu ve hizmet yelpazesi büyüyor.     Hastanenin açılmasıyla birlikte boş kalan hekim kadroları Sağlık Bakanlığımız tarafından dolduruluyor. Daha önce yapılan atamalarda Kardiyoloji, FTR, Radyoloji, Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı hastanede göreve başlamıştı. Şimdi de Psikiyatri Uz. Dr. Taçlan Duman Uyanık’ın atanmasıyla birlikte Psikiyatri alanında da önemli bir açık giderilmiş oldu. Psikiyatri Uzmanının gelmesiyle birlikte C grubu hastanelerde bulunması gereken tüm branşlar Tavas Devlet Hastanesi’nde tamamlandı ve toplam hekim sayısı 22’ye yükseldi.     Denizli Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Uz. Dr. Berna Öztürk Tavas Devlet Hastanesi’nin hekim kadrosunun Psikiyatri Uzmanının gelmesiyle birlikte daha da güçlendiğini hastaların büyük çoğunluğunun ilçeden merkeze gelmeden tedavi olabileceğini söyledi. Öztürk: “Tavas Devlet Hastanemiz açıldığı günden bu yana hızla büyümeye devam ediyor.  Hastanemizde bütün dahili branşlarda hastalarımıza hizmet verilirken, Genel Cerrahi, Ortopedi, Üroloji, Kadın Doğum, Göz ve K.B.B gibi Cerrahi Branşlarda ise pek çok ameliyat yapılabilmektedir. Yine 8 Diş Hekimi ile Ağız ve Diş Hastalıklarında güçlü bir kadromuz mevcuttur. Yeni atanan Psikiyatri Uzmanımız ile birlikte depresyon, uyku bozukluğu, panik bozukluk, duygu durum bozukluğu, anksiyete gibi ruhsal hastalıkların tedavisi de ilçe hastanemizde yapılabilecek” dedi
Denizli Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği’ne bağlı Tavas Devlet Hastanesi’ne atanan Psikiyatri Uz. Dr. Taçlan Duman Uyanık hasta kabulüne başladı.

Modern mimarisiyle birlikte görüntüleme cihazları, ameliyathanesi, acil servisi gibi özellikli hizmetleri ve 104 yatak kapasitesiyle ağustos ayından itibaren yeni binasında hizmet vermeye başlayan Tavas Devlet Hastanesi’nin hekim kadrosu ve hizmet yelpazesi büyüyor.

 

 

Hastanenin açılmasıyla birlikte boş kalan hekim kadroları Sağlık Bakanlığımız tarafından dolduruluyor. Daha önce yapılan atamalarda Kardiyoloji, FTR, Radyoloji, Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı hastanede göreve başlamıştı. Şimdi de Psikiyatri Uz. Dr. Taçlan Duman Uyanık’ın atanmasıyla birlikte Psikiyatri alanında da önemli bir açık giderilmiş oldu. Psikiyatri Uzmanının gelmesiyle birlikte C grubu hastanelerde bulunması gereken tüm branşlar Tavas Devlet Hastanesi’nde tamamlandı ve toplam hekim sayısı 22’ye yükseldi.

 

 

Denizli Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Uz. Dr. Berna Öztürk Tavas Devlet Hastanesi’nin hekim kadrosunun Psikiyatri Uzmanının gelmesiyle birlikte daha da güçlendiğini hastaların büyük çoğunluğunun ilçeden merkeze gelmeden tedavi olabileceğini söyledi. Öztürk: “Tavas Devlet Hastanemiz açıldığı günden bu yana hızla büyümeye devam ediyor.  Hastanemizde bütün dahili branşlarda hastalarımıza hizmet verilirken, Genel Cerrahi, Ortopedi, Üroloji, Kadın Doğum, Göz ve K.B.B gibi Cerrahi Branşlarda ise pek çok ameliyat yapılabilmektedir. Yine 8 Diş Hekimi ile Ağız ve Diş Hastalıklarında güçlü bir kadromuz mevcuttur. Yeni atanan Psikiyatri Uzmanımız ile birlikte depresyon, uyku bozukluğu, panik bozukluk, duygu durum bozukluğu, anksiyete gibi ruhsal hastalıkların tedavisi de ilçe hastanemizde yapılabilecek” dedi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.