Denizli Emniyet’i Hırsızlara Göz Açtırmıyor.

ASAYİŞ 31.03.2017 - 14:26, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Denizli Emniyet’i Hırsızlara Göz Açtırmıyor.

Denizli’de meydana gelen hırsızlık vakası çaldığı paralar ile birlikte çok fazla dayanamadan yakalandı.

  Denizli’de meydana gelen Özel Diş Muayenesinden hırsızlık yapan şüpheli çaldığı para ile kiralamış olduğu araç ile birlikte Antalya’ya kaçtı.Antalya Hırsızlık Büro Amirliği tarafından kıskıvrak yakalandı. Şüphelinin üzerinden çıkan çalmış olduğu müştekiye ait     4.640 TL para ile birlikte ve üzerinden çıkan müştekiye ait olan diğer eşyalar ise açık alan otoparkında bulundu,çıkan eşyalar arasında cüzdan,banka kartları ve sürücü belgesi de bulunmuştur.   Şüpheli çıkarıldığı mahkeme ardından,tutuklanarak adli mercilere teslim edilerek cezaevine gönderildi.  
Denizli’de meydana gelen hırsızlık vakası çaldığı paralar ile birlikte çok fazla dayanamadan yakalandı.

 

Denizli’de meydana gelen Özel Diş Muayenesinden hırsızlık yapan şüpheli çaldığı para ile kiralamış olduğu araç ile birlikte Antalya’ya kaçtı.Antalya Hırsızlık Büro Amirliği tarafından kıskıvrak yakalandı.

Şüphelinin üzerinden çıkan çalmış olduğu müştekiye ait     4.640 TL para ile birlikte ve üzerinden çıkan müştekiye ait olan diğer eşyalar ise açık alan otoparkında bulundu,çıkan eşyalar arasında cüzdan,banka kartları ve sürücü belgesi de bulunmuştur.

 

Şüpheli çıkarıldığı mahkeme ardından,tutuklanarak adli mercilere teslim edilerek cezaevine gönderildi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.