Dr. Sema Ramazanoğlu referandum öncesi çalışmalarına devam ediyor

GÜNDEM 01.04.2017 - 09:47, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Dr. Sema Ramazanoğlu referandum öncesi çalışmalarına devam ediyor

16 Nisan'da gerçekleşecek olan Referandum öncesi Çalışmalarına devam eden Ak Parti Milletvekili Dr. Sema Ramazanoğlu Çameli'nde fabrikayı ziyarette bulundu

16 Nisan'da gerçekleşecek Referandum gezileri kapsamında çalışmalarına hızlı bir şekilde devam eden 2. defa ilçemize ziyaret gerçekleştiren AK Parti Denizli Milletvekilimiz Dr Sema Ramazanoğlu Çameli'de bulunan Mittos Su ürünleri Fabrikasını ziyaret etti.     2.DEFA ÇAMELİ'NDE Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan, Ak Parti İlçe Başkanı Tanju Gököz ,Kadın Kolları ile birlikte Mittos Ürünleri fabrikasını gezen ve çalışanları ziyaret eden AK Parti Denizli Milletvekilimiz Dr Sema Ramazanoğlu çalışanlarla sohbet ederek referandum çalışmaları hakkında bilgi verdi. “Bu referandumda devlet ve millet bütünleşecek, çift başlı sistem ortadan kalkacak. Daha demokratik daha özgür bir Türkiye’nin geleceğini oylayacağız. Ben özelde Çameli genelde ise tüm halkımızın 16 Nisan’da çok yüksek oranda evet diyeceğine gönülden inanıyorum. Vatandaşlarımızla yaptığımız görüşmelerde bu ışığı görüyorum” dedi.       ÇAMELİ ALABALIĞINI TATTI Mittos Su Ürünleri fabrikasında yurtdışına ihracatı ve fabrika hakkında bilgi alan AK Parti Denizli Milletvekilimiz Dr Sema Ramazanoğlu'na Çameli Alabalığı ikramı yapıldı. Ramazanoğlu konuşma sonrasında Mittos Su Ürünleri çalışanlarına başarılar diledi. Ziyarette işçiler ile görüşen ve isteklerini dinleyen Ramazanoğlu “Allah sizlere kaza bele göstermesin ailenizle sağlıklı ve mutluluklar diliyorum dedi ziyaret sonrası Toplu fotoğraf çekildi.
16 Nisan'da gerçekleşecek olan Referandum öncesi Çalışmalarına devam eden Ak Parti Milletvekili Dr. Sema Ramazanoğlu Çameli'nde fabrikayı ziyarette bulundu

16 Nisan'da gerçekleşecek Referandum gezileri kapsamında çalışmalarına hızlı bir şekilde devam eden 2. defa ilçemize ziyaret gerçekleştiren AK Parti Denizli Milletvekilimiz Dr Sema Ramazanoğlu Çameli'de bulunan Mittos Su ürünleri Fabrikasını ziyaret etti.

 

 

2.DEFA ÇAMELİ'NDE

Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan, Ak Parti İlçe Başkanı Tanju Gököz ,Kadın Kolları ile birlikte Mittos Ürünleri fabrikasını gezen ve çalışanları ziyaret eden AK Parti Denizli Milletvekilimiz Dr Sema Ramazanoğlu çalışanlarla sohbet ederek referandum çalışmaları hakkında bilgi verdi. “Bu referandumda devlet ve millet bütünleşecek, çift başlı sistem ortadan kalkacak. Daha demokratik daha özgür bir Türkiye’nin geleceğini oylayacağız. Ben özelde Çameli genelde ise tüm halkımızın 16 Nisan’da çok yüksek oranda evet diyeceğine gönülden inanıyorum. Vatandaşlarımızla yaptığımız görüşmelerde bu ışığı görüyorum” dedi.

 

 

 

ÇAMELİ ALABALIĞINI TATTI

Mittos Su Ürünleri fabrikasında yurtdışına ihracatı ve fabrika hakkında bilgi alan AK Parti Denizli Milletvekilimiz Dr Sema Ramazanoğlu'na Çameli Alabalığı ikramı yapıldı. Ramazanoğlu konuşma sonrasında Mittos Su Ürünleri çalışanlarına başarılar diledi. Ziyarette işçiler ile görüşen ve isteklerini dinleyen Ramazanoğlu “Allah sizlere kaza bele göstermesin ailenizle sağlıklı ve mutluluklar diliyorum dedi ziyaret sonrası Toplu fotoğraf çekildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.