Cansız bedeni uçurumun dibinde bulundu

ASAYİŞ 04.04.2017 - 08:44, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Cansız bedeni uçurumun dibinde bulundu

Denizli Acıpayam İlçesi' nde iki ay önce kaybolan Ömer Şeşen'e ait ceset uçurumun dibinde bulundu.

Tavas'ın Nikfer Mahallesi'nde yaşayan ve 25 Ocak'ta Acıpayam'da kaybolan 75 Yaşındaki Ömer Şeşen'in cansız bedeni bir uçurumun dibinde çoban tarafından bulundu.   Edinilen bilgiye göre, Acıpayam'a bağlı Olukbaşı mahallesinde  uçurumun dibinde bir çoban tarafından bulunan erkek cesedi jandarmaya ihbar edildi. Olay yerine hemen jandarma ekipleri sevk edildi. Olukbaşı mevkinde bir uçurumun dibinde bulunan cesete ulaşmak için Jandaram çalışma başlattı. Ekiplerin aşağıya inerek bulunan erkek cesedi uzun uğraşlar sonucu yukarıya çıkarıldı.   Uçurumun dibinden çıkarılan erkek cesedinin 2 ay önce kaybolan 75 yaşındaki Ömer Şeşen'e ait olduğu öğrenildi. Şeşen'in cansız bedeni otopsi  yapılmak üzere Pamaukkale Üniversitesi Hastanesi'nin morguna kaldırıldı.   Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
Denizli Acıpayam İlçesi' nde iki ay önce kaybolan Ömer Şeşen'e ait ceset uçurumun dibinde bulundu.

Tavas'ın Nikfer Mahallesi'nde yaşayan ve 25 Ocak'ta Acıpayam'da kaybolan 75 Yaşındaki Ömer Şeşen'in cansız bedeni bir uçurumun dibinde çoban tarafından bulundu.

 

Edinilen bilgiye göre, Acıpayam'a bağlı Olukbaşı mahallesinde  uçurumun dibinde bir çoban tarafından bulunan erkek cesedi jandarmaya ihbar edildi. Olay yerine hemen jandarma ekipleri sevk edildi. Olukbaşı mevkinde bir uçurumun dibinde bulunan cesete ulaşmak için Jandaram çalışma başlattı. Ekiplerin aşağıya inerek bulunan erkek cesedi uzun uğraşlar sonucu yukarıya çıkarıldı.

 

Uçurumun dibinden çıkarılan erkek cesedinin 2 ay önce kaybolan 75 yaşındaki Ömer Şeşen'e ait olduğu öğrenildi. Şeşen'in cansız bedeni otopsi  yapılmak üzere Pamaukkale Üniversitesi Hastanesi'nin morguna kaldırıldı.

 

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.