Keçeci 5 Nisan Avukatlar günü mesajı

GÜNDEM 05.04.2017 - 09:30, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Keçeci 5 Nisan Avukatlar günü mesajı

Denizli Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Müjdat Keçeci 5 Nisan Avukatlar Günü dolayısı ile mesaj yayınladı.

Sanayici kimliğinin yanı sıra kendisi de bir avukat olan ve şuanda İstanbul Tahkim Merkezi (ISTAC) yönetiminde görevli olan Denizli Sanayi Odası (DSO)Yönetim Kurulu Başkanı Müjdat Keçeci, 5 Nisan avukatlar günü ile ilgili yayımladığı mesajında şöyle konuştu:   “Birey hak ve özgürlüklerinin savunulmasında, hakların korunmasında, hukukun üstünlüğünün var olmasında yılmadan çaba gösteren avukatlarımız; demokratik, laik, sosyal ve hukuk devletinin devamının güvencesidir. Bu hususta avukatlarımız, vatandaş-devlet ilişkilerinin çağdaş çerçevede yürümesi açısından önemli bir görev üslenmektedirler.   Hukuk devletinin olmazsa olmazı ve savunma mesleğinin temsilcileri olan Avukatlarımızın 5 Nisan Avukatlar Gününü kutlar, saygılar sunarım.”diye konuştu. 
Denizli Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Müjdat Keçeci 5 Nisan Avukatlar Günü dolayısı ile mesaj yayınladı.

Sanayici kimliğinin yanı sıra kendisi de bir avukat olan ve şuanda İstanbul Tahkim Merkezi (ISTAC) yönetiminde görevli olan Denizli Sanayi Odası (DSO)Yönetim Kurulu Başkanı Müjdat Keçeci, 5 Nisan avukatlar günü ile ilgili yayımladığı mesajında şöyle konuştu:

 

“Birey hak ve özgürlüklerinin savunulmasında, hakların korunmasında, hukukun üstünlüğünün var olmasında yılmadan çaba gösteren avukatlarımız; demokratik, laik, sosyal ve hukuk devletinin devamının güvencesidir. Bu hususta avukatlarımız, vatandaş-devlet ilişkilerinin çağdaş çerçevede yürümesi açısından önemli bir görev üslenmektedirler.

 

Hukuk devletinin olmazsa olmazı ve savunma mesleğinin temsilcileri olan Avukatlarımızın 5 Nisan Avukatlar Gününü kutlar, saygılar sunarım.”diye konuştu. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.