Buldan'da 8 öğretmen gözaltına alındı

GÜNDEM 05.04.2017 - 13:55, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Buldan'da 8 öğretmen gözaltına alındı

Denizli’nin Buldan İlçesinde daha önce meslekten ihraç edilen 8 eski öğretmen bu sabah yapılan operasyonla gözaltına alındı.

FETÖ/PDY’ye yönelik operasyonlarına devam eden Emniyet Müdürlüğü tarafından bu sabah daha önce meslekten ihraç edilen 8 eski öğretmen gözaltına alındı.   Buldan’da gerçekleştirilen eş zamanlı operasyonda, gözaltına alınan şüphelilerin evlerinde aramalar yapıldığı öğrenildi. Meslekten ihraç edilen 8 eski öğretmenin şifreli haberleşme programı ByLock kullandıkları iddia ediliyor.   Buldan İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne götürülen şüphelilerin işlemlerinin devam ettiği öğrenildi. ( Kaynak: Buldanyaşam)
Denizli’nin Buldan İlçesinde daha önce meslekten ihraç edilen 8 eski öğretmen bu sabah yapılan operasyonla gözaltına alındı.

FETÖ/PDY’ye yönelik operasyonlarına devam eden Emniyet Müdürlüğü tarafından bu sabah daha önce meslekten ihraç edilen 8 eski öğretmen gözaltına alındı.

 

Buldan’da gerçekleştirilen eş zamanlı operasyonda, gözaltına alınan şüphelilerin evlerinde aramalar yapıldığı öğrenildi. Meslekten ihraç edilen 8 eski öğretmenin şifreli haberleşme programı ByLock kullandıkları iddia ediliyor.

 

Buldan İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne götürülen şüphelilerin işlemlerinin devam ettiği öğrenildi. ( Kaynak: Buldanyaşam)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.