Denizli Çal İlçesi'nde ki köpek dövüştürenler sosyal medyayı ayağa kaldırdı

GÜNDEM 06.04.2017 - 14:04, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Denizli Çal İlçesi'nde ki köpek dövüştürenler sosyal medyayı ayağa kaldırdı

Denizli Çal İlçesi'nde Çoban cinsi köpekleri dövüştüren kişilerin, cep telefonuyla çekilen görüntüleri sosyal medyada paylaşılınca hayvan severlerin ve vatandaşların büyük tepkisine neden oldu.

Görüntülerde Çoban cinsi köpekler kızdırılarak birbirlerinin üzerini salınarak dövüştürülüyor.   Çal İlçesi İsabey Mahallesi'nde  olduğu tahmin edilen, Çoban cinsi köpekler kalabalık bir grubun katılımı ile arazide dövüştürdüler.  Köpekleri bir biri üzerine salan sahipleri dövüş esnasında köpeklerine cesaret vermek için çeşitli sesler çıkararak komutlar verdi. Kavgaya tutuşan köpekler boyun,kulak ve bacaklarına aldıkları darbelerle kanlar içinde kaldı. Bir internet-Forum sayfasında A.K.'nin 3 Mart'ta paylaştığı görüntülere, yerel hayvanları koruma ekipleri tarafından bulunarak sosyal medyada paylaşması üzerine hayvan severlerin de büyük tepkisine neden oldu. Sosyal medyada yayılan görüntüler üzerine hayvan severler harekete geçerek, başta polis olmak üzere yetkili makamlara şikayette bulundu. Hayvan severler şimdi yapılan şikayetlerden sonuç bekliyor.           Hayvan severler köpek dövüşü ve satışı yaptığını iddia ettikleri A.K. hakkında Çal Kaymakamlığı'na dilekçe vererek şikayette bulundular.    Konu ile ilgili görüşlerine başvurduğumuz Denizli Hayvan Dostları Derneği Yönetici Bülent Gökce, "Yapılan bu olay bir vahşettir. Doğayı ve evimizi paylaştığımız hayvanlara zarar veren insan asla acımaz. Her şeyin temeli sevgidir. Üç kuruş menfaat için, sevgiyi bir kenara bırakıp, bu vahşete imza atanlar vahşi canavarlardır. Bu gibi görüntülere şahit olan vatandaşlarımızın bulunduğu noktadaki güvenlik güçlerine haber vermeleri gerekmektedir. Bizlerde bu tür olaylarda gerekli adımları atıyoruz" dedi.
Denizli Çal İlçesi'nde Çoban cinsi köpekleri dövüştüren kişilerin, cep telefonuyla çekilen görüntüleri sosyal medyada paylaşılınca hayvan severlerin ve vatandaşların büyük tepkisine neden oldu.

Görüntülerde Çoban cinsi köpekler kızdırılarak birbirlerinin üzerini salınarak dövüştürülüyor.

 

Çal İlçesi İsabey Mahallesi'nde  olduğu tahmin edilen, Çoban cinsi köpekler kalabalık bir grubun katılımı ile arazide dövüştürdüler.  Köpekleri bir biri üzerine salan sahipleri dövüş esnasında köpeklerine cesaret vermek için çeşitli sesler çıkararak komutlar verdi. Kavgaya tutuşan köpekler boyun,kulak ve bacaklarına aldıkları darbelerle kanlar içinde kaldı. Bir internet-Forum sayfasında A.K.'nin 3 Mart'ta paylaştığı görüntülere, yerel hayvanları koruma ekipleri tarafından bulunarak sosyal medyada paylaşması üzerine hayvan severlerin de büyük tepkisine neden oldu. Sosyal medyada yayılan görüntüler üzerine hayvan severler harekete geçerek, başta polis olmak üzere yetkili makamlara şikayette bulundu. Hayvan severler şimdi yapılan şikayetlerden sonuç bekliyor.

 

 

 

 

 

Hayvan severler köpek dövüşü ve satışı yaptığını iddia ettikleri A.K. hakkında Çal Kaymakamlığı'na dilekçe vererek şikayette bulundular.

 

 Konu ile ilgili görüşlerine başvurduğumuz Denizli Hayvan Dostları Derneği Yönetici Bülent Gökce, "Yapılan bu olay bir vahşettir. Doğayı ve evimizi paylaştığımız hayvanlara zarar veren insan asla acımaz. Her şeyin temeli sevgidir. Üç kuruş menfaat için, sevgiyi bir kenara bırakıp, bu vahşete imza atanlar vahşi canavarlardır. Bu gibi görüntülere şahit olan vatandaşlarımızın bulunduğu noktadaki güvenlik güçlerine haber vermeleri gerekmektedir. Bizlerde bu tür olaylarda gerekli adımları atıyoruz" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.