Denizli Valisi Ahmet Altıparmak ilçe Kaymakamlarıyla bir araya geldi

GÜNDEM 07.04.2017 - 10:47, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Denizli Valisi Ahmet Altıparmak ilçe Kaymakamlarıyla bir araya geldi

Denizli Valisi Ahmet Altıparmak, Kale ve Tavas ilçelerine giderek, Kaymakamlarla toplantıda bir araya geldi.

Beraberinde İl Emniyet Müdürü Mevlüt Demir ve İl Jandarma Komutanı Albay Cengiz Yıldız ile birlikte ilk olarak Kale ilçesine giden Vali Altıparmak, Kale Kaymakam Vekili Murat Güneş, Beyağaç Kaymakamı Necdet Özdemir, İlçe Emniyet Müdürleri ve Jandarma Komutanları ile düzenlenen toplantıda bir araya geldi. Vali  Ahmet Altıparmak buradaki toplantının ardından Tavas ilçesine geçerek Kaymakam  Osman Varol, İlçenin Emniyet Müdürü ve Jandarma Komutanı ile toplantı düzenledi.     Toplantılarda; 16 Nisan 2017 tarihinde yapılacak olan ‘Anayasa Değişikliği Halk Oylaması’nda vatandaşlarımızın oy verme işlemlerinin İlimiz ve ilçelerimizde huzur içinde gerçekleşmesi amacıyla seçim güvenliği için alınan önlemler görüşüldü.   Vali  Ahmet Altıparmak, ziyaretleri sırasında ayrıca Kamu Yatırımlarını da yerinde inceleyerek yetkililerden bilgi aldı. 
Denizli Valisi Ahmet Altıparmak, Kale ve Tavas ilçelerine giderek, Kaymakamlarla toplantıda bir araya geldi.

Beraberinde İl Emniyet Müdürü Mevlüt Demir ve İl Jandarma Komutanı Albay Cengiz Yıldız ile birlikte ilk olarak Kale ilçesine giden Vali Altıparmak, Kale Kaymakam Vekili Murat Güneş, Beyağaç Kaymakamı Necdet Özdemir, İlçe Emniyet Müdürleri ve Jandarma Komutanları ile düzenlenen toplantıda bir araya geldi. Vali  Ahmet Altıparmak buradaki toplantının ardından Tavas ilçesine geçerek Kaymakam  Osman Varol, İlçenin Emniyet Müdürü ve Jandarma Komutanı ile toplantı düzenledi.

 

 

Toplantılarda; 16 Nisan 2017 tarihinde yapılacak olan ‘Anayasa Değişikliği Halk Oylaması’nda vatandaşlarımızın oy verme işlemlerinin İlimiz ve ilçelerimizde huzur içinde gerçekleşmesi amacıyla seçim güvenliği için alınan önlemler görüşüldü.

 

Vali  Ahmet Altıparmak, ziyaretleri sırasında ayrıca Kamu Yatırımlarını da yerinde inceleyerek yetkililerden bilgi aldı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.