20 Yıldır Beklenen Hasret Gerçek Oluyor

07.04.2017 - 15:04, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

20 Yıldır Beklenen Hasret Gerçek Oluyor

Denizli Çameli İlçesi’nin yeni yolu üzerinde yapımı devam eden Aliveren Viyadüğünün kiriş montaj çalışmaları bugün başladı.

Çameli Yolunda Aliveren Viyadüğü 230 metre uzunluğu ile heyelanlı bölgede vadi geçişi sağlayacak.Yolun ulaşıma açılmamasının sebebi ise uzun zamandır heyelan bölgesi olmasıdır.   Aliveren Viyadüğü kirişleri Aydın ilinde imal edildi. İmal edilen viyadük kirişleri tırlarla Çameli Aliveren bölgesine dün getirildi, bugün sabah montaja başlandı.   Çameli Yolunun açılışı için geri sayım viyadük montajı ile başladı.10 Nisan 2017 Pazartesi gününden itibaren Çameli yolu trafiğe açılacak.Yapılan yol Aliveren Mahallesi ve Cumaalanı Mahallesi arası 40 dakika'dan artık  15 dakika'ya inecek.Bu yol sayesinde ise Denizli ile Çameli İlçesi arası 1 saate indirilecek.  
Denizli Çameli İlçesi’nin yeni yolu üzerinde yapımı devam eden Aliveren Viyadüğünün kiriş montaj çalışmaları bugün başladı.

Çameli Yolunda Aliveren Viyadüğü 230 metre uzunluğu ile heyelanlı bölgede vadi geçişi sağlayacak.Yolun ulaşıma açılmamasının sebebi ise uzun zamandır heyelan bölgesi olmasıdır.

 

Aliveren Viyadüğü kirişleri Aydın ilinde imal edildi. İmal edilen viyadük kirişleri tırlarla Çameli Aliveren bölgesine dün getirildi, bugün sabah montaja başlandı.

 

Çameli Yolunun açılışı için geri sayım viyadük montajı ile başladı.10 Nisan 2017 Pazartesi gününden itibaren Çameli yolu trafiğe açılacak.Yapılan yol Aliveren Mahallesi ve Cumaalanı Mahallesi arası 40 dakika'dan artık  15 dakika'ya inecek.Bu yol sayesinde ise Denizli ile Çameli İlçesi arası 1 saate indirilecek.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.