Yolcu minibüsü kaza yaptı!

ASAYİŞ 08.04.2017 - 08:46, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Yolcu minibüsü kaza yaptı!

Denizli Merkezefendi İlçesi'nde bu sabah bir kaza daha meydana geldi. Kaza sonucu 1 kişi yaralandı.

Olay bu sabah 08.00 sularında Eski Hisar'da meydana geldi. 20 M 0291 plakalı Sevindik hattı yolcu minibüsü ile pikap çarpıştı. Yağmur nedeni ile yolun kaygan olmasından dolayı dikkatsizlik sonucu minibüs pikaba çarptı. Kaza sonrası minibüs şoförü yaralandı.   Olay yerine çağrılan sağlık ekipleri kazada yaralanan sürücüyü ambulansla hastaneye kaldırdı. Yaralının durumunun iyi olduğu belirtildi. Kaza sonrası yol trafiğe kapandı. Çağrılan çekici ile araçlar çekilince trafik normal seyrine döndü.   Yetkililer yağmurlu havalarda sürücülerin dikkatli olması konusunda uyarılarda bulundu. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
Denizli Merkezefendi İlçesi'nde bu sabah bir kaza daha meydana geldi. Kaza sonucu 1 kişi yaralandı.

Olay bu sabah 08.00 sularında Eski Hisar'da meydana geldi. 20 M 0291 plakalı Sevindik hattı yolcu minibüsü ile pikap çarpıştı. Yağmur nedeni ile yolun kaygan olmasından dolayı dikkatsizlik sonucu minibüs pikaba çarptı. Kaza sonrası minibüs şoförü yaralandı.

 

Olay yerine çağrılan sağlık ekipleri kazada yaralanan sürücüyü ambulansla hastaneye kaldırdı. Yaralının durumunun iyi olduğu belirtildi. Kaza sonrası yol trafiğe kapandı. Çağrılan çekici ile araçlar çekilince trafik normal seyrine döndü.

 

Yetkililer yağmurlu havalarda sürücülerin dikkatli olması konusunda uyarılarda bulundu. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.