Denizli Pamukkale İlçesi'n de Kooperatife Silahlı Saldırı

ASAYİŞ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 10.04.2017 - 08:18, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Denizli Pamukkale İlçesi'n de Kooperatife Silahlı Saldırı

Denizli Umumi Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifinin Pamukkale ilçesindeki binası, kimliği belirsiz kişi veya kişiler tarafından silahla kurşunlandı.

Olay, Pamukkale ilçesi Pelitlibağ Mahallesi 1096. Sokak'ta sabah saat 05.00 sıralarında meydana geldi.   Edinilen bilgilere göre, Denizli Umumi Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi binasına kimliği belirsiz kişi veya kişiler tarafından 5 el ateş edildi. Olayı duyan ya da gören olmazken, sabah saatlerinde kooperatife gelen üyeler, binanın camları ve kooperatife ait hafif ticari aracın kurşunladığını fark etti. Durumun haber verilmesi üzeri olay yerine gelen polis ekipleri, odanın kapısının önünde 3 tane boş kovan, odanın içerisinde ise 2 tane boş kovan buldu. Şahıs veya şahısların 5 el ateş ettiği, kurşunlardan ikisinin odanın camına, bir tanesinin ise odaya ait hafif ticari aracın ön kapı camlarına isabet ettiği, diğerlerinin isabet etmediği tespit edildi.   Denizli Manavlar ve Pazarcılar Odası olarak da kullanılan binanın kurşunlanmasıyla ilgili herhangi bir açıklama yapılmazken, kooperatif üyeleri kimlerin veya kimin yaptığı ya da niçin yapıldığı hakkında bir tahminlerinin olmadığını belirtti.   Olayın fail veya faillerinin yakalanması için polis çalışma başlattı. 
Denizli Umumi Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifinin Pamukkale ilçesindeki binası, kimliği belirsiz kişi veya kişiler tarafından silahla kurşunlandı.

Olay, Pamukkale ilçesi Pelitlibağ Mahallesi 1096. Sokak'ta sabah saat 05.00 sıralarında meydana geldi.

 

Edinilen bilgilere göre, Denizli Umumi Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi binasına kimliği belirsiz kişi veya kişiler tarafından 5 el ateş edildi. Olayı duyan ya da gören olmazken, sabah saatlerinde kooperatife gelen üyeler, binanın camları ve kooperatife ait hafif ticari aracın kurşunladığını fark etti. Durumun haber verilmesi üzeri olay yerine gelen polis ekipleri, odanın kapısının önünde 3 tane boş kovan, odanın içerisinde ise 2 tane boş kovan buldu. Şahıs veya şahısların 5 el ateş ettiği, kurşunlardan ikisinin odanın camına, bir tanesinin ise odaya ait hafif ticari aracın ön kapı camlarına isabet ettiği, diğerlerinin isabet etmediği tespit edildi.

 

Denizli Manavlar ve Pazarcılar Odası olarak da kullanılan binanın kurşunlanmasıyla ilgili herhangi bir açıklama yapılmazken, kooperatif üyeleri kimlerin veya kimin yaptığı ya da niçin yapıldığı hakkında bir tahminlerinin olmadığını belirtti.

 

Olayın fail veya faillerinin yakalanması için polis çalışma başlattı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.