Denizli Yeşilay Cemiyeti Yenilendi

GÜNDEM 10.04.2017 - 18:05, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Denizli Yeşilay Cemiyeti Yenilendi

Denizli'de Yeşilay Cemiyeti yenilenerek yeni bir döneme başlıyor.

Bir asra yakın bir zamandır ulu bir çınar gibi ülkemiz insanını zararlı alışkanlıklara karşı korumaya çalışan Yeşilay’ımızın Denizli şubesinde yeni bir döneme başlıyoruz. Bu yeni döneme başlarken geçmişten bugüne Yeşilay’da görev yapmış, Yeşilay çalışanlarına, gönüllülerine ve Yeşilay’ı bugünlere getirmiş herkese şahsım ve yönetim kurulu adına şükranlarımı sunuyorum. Türkiye Yeşilay Cemiyeti’nin bugün milyonlarca insanımıza ulaşan ve hizmet veren büyük bir sivil toplum kuruluşu olabilmesinde en büyük desteği veren Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a ayrıca yürek dolusu teşekkürler ediyorum.   Yeşilay Genel Kurulu’na da böylesi ulvi bir görevin emanet edildiği ekibim adına teşekkürlerimi sunmak istiyorum.   Türkiye Yeşilay Cemiyeti özellikle geçen dönemde çok önemli kurumsallaşma çalışmaları gerçekleştirmiştir. Türkiye Yeşilay Cemiyeti bugün ülkemizin sivil toplum alanında güzide bir markası olarak faaliyetlerini sürdürmektedir. Yeni dönemde bu markanın bütün dünyaya yayılması konusunda hâlihazırda başlayan çalışmaları önceleyeceğiz. Özellikle Yeşilay’ın asırlık birikiminin ve kültürünün, derdinin ve mücadelesinin din, dil, ırk farkı gözetmeksizin ulaşabildiğimiz kadar her insana ulaşmasını sağlamaya çalışacağız. Bunun için yapmayı planladığımız çok sayıda etkinlik ve eğitim çalışması için kollarımızı sıvadık. İlimizde de her türlü kötü alışkanlık ve bağımlılıklar ile mücadelede desteğini esirgemeyecek yerel idarecilerimiz ve hemşerilerimiz ile kendimizi daha güçlü hissederek daha verimli çalışmalar ortaya koyacağımız inancındayız.   Bu duygu ve düşüncelerle ülkemizin önemli bir sivil toplum kuruluşu olan Türkiye Yeşilay Cemiyeti Denizli şube başkanı olmanın veya yönetiminde görev yapmanın ne kadar büyük bir sorumluluk olduğunun farkında ve bu görevin yarınlara daha iyi bir şekilde teslim edilmesi gereken bir emanet olduğunun bilincinde olduğumuzu ifade ediyor, saygı ve selamlarımı sunuyorum.   Türkiye Yeşilay Cemiyeti Denizli şubesi olarak 28.02.2017 tarihine gerçekleştirilen olağan genel kurul toplantısında şube başkanı, yönetim kurulu üyeleri seçilmiştir.
Denizli'de Yeşilay Cemiyeti yenilenerek yeni bir döneme başlıyor.

Bir asra yakın bir zamandır ulu bir çınar gibi ülkemiz insanını zararlı alışkanlıklara karşı korumaya çalışan Yeşilay’ımızın Denizli şubesinde yeni bir döneme başlıyoruz. Bu yeni döneme başlarken geçmişten bugüne Yeşilay’da görev yapmış, Yeşilay çalışanlarına, gönüllülerine ve Yeşilay’ı bugünlere getirmiş herkese şahsım ve yönetim kurulu adına şükranlarımı sunuyorum. Türkiye Yeşilay Cemiyeti’nin bugün milyonlarca insanımıza ulaşan ve hizmet veren büyük bir sivil toplum kuruluşu olabilmesinde en büyük desteği veren Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a ayrıca yürek dolusu teşekkürler ediyorum.

 

Yeşilay Genel Kurulu’na da böylesi ulvi bir görevin emanet edildiği ekibim adına teşekkürlerimi sunmak istiyorum.

 

Türkiye Yeşilay Cemiyeti özellikle geçen dönemde çok önemli kurumsallaşma çalışmaları gerçekleştirmiştir. Türkiye Yeşilay Cemiyeti bugün ülkemizin sivil toplum alanında güzide bir markası olarak faaliyetlerini sürdürmektedir. Yeni dönemde bu markanın bütün dünyaya yayılması konusunda hâlihazırda başlayan çalışmaları önceleyeceğiz. Özellikle Yeşilay’ın asırlık birikiminin ve kültürünün, derdinin ve mücadelesinin din, dil, ırk farkı gözetmeksizin ulaşabildiğimiz kadar her insana ulaşmasını sağlamaya çalışacağız. Bunun için yapmayı planladığımız çok sayıda etkinlik ve eğitim çalışması için kollarımızı sıvadık. İlimizde de her türlü kötü alışkanlık ve bağımlılıklar ile mücadelede desteğini esirgemeyecek yerel idarecilerimiz ve hemşerilerimiz ile kendimizi daha güçlü hissederek daha verimli çalışmalar ortaya koyacağımız inancındayız.

 

Bu duygu ve düşüncelerle ülkemizin önemli bir sivil toplum kuruluşu olan Türkiye Yeşilay Cemiyeti Denizli şube başkanı olmanın veya yönetiminde görev yapmanın ne kadar büyük bir sorumluluk olduğunun farkında ve bu görevin yarınlara daha iyi bir şekilde teslim edilmesi gereken bir emanet olduğunun bilincinde olduğumuzu ifade ediyor, saygı ve selamlarımı sunuyorum.

 

Türkiye Yeşilay Cemiyeti Denizli şubesi olarak 28.02.2017 tarihine gerçekleştirilen olağan genel kurul toplantısında şube başkanı, yönetim kurulu üyeleri seçilmiştir.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.