'Evet' Farkı Açıyor

GÜNDEM 13.04.2017 - 08:49, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

'Evet' Farkı Açıyor

Referanduma 3 gün kala MAK Danışmanlık'ın yaptığı ankette 'Evet' oyları kararsızların dağılımıyla yüzde 56.5, 'hayır' oyları ise yüzde 43.5 olarak belirlendi.

Referanduma 3 gün kala son anketler de gelmeye devam ediyor. Son olarak MAK Danışmanlık'ın anketinde çarpıcı sonuçlar ortaya çıktı.   ERKEKLER KADINLARA GÖRE DAHA FAZLA 'EVET' DİYOR 5 ve 10 Mart arası 30 büyükşehir ve 20 ilde gerçekleştirilen araştırmada 'Evet' deme oranının kadınlarda daha fazla olduğu dikkat çekiyor. Erkek seçmenlerde de yine 'Evet' oranı yüksek.     HDP BARAJ ALTINDA Vatandaşların 'Yarın genel seçim olsa kime oy verirsiniz?' sorusuna verdikleri cevap da ilginç. Genel seçim gerçekleştiğinde kararsızların da dağıtıldığı haliyle AK Parti yüzde 51'lik oranı yakalıyor. HDP ise baraj altında kalıyor.     'EVET' YÜZDE 56.5, HAYIR YÜZDE 43.5 MAK Danışmanlık'a göre referanduma 3 gün kala 'Evet' de farkı açmaya başladı. Yapılan anket sonucuna göre 'Evet' oyları kararsızların dağılımıyla yüzde 56.5, 'hayır' oyları ise yüzde 43.5 olarak belirlendi.    
Referanduma 3 gün kala MAK Danışmanlık'ın yaptığı ankette 'Evet' oyları kararsızların dağılımıyla yüzde 56.5, 'hayır' oyları ise yüzde 43.5 olarak belirlendi.

Referanduma 3 gün kala son anketler de gelmeye devam ediyor. Son olarak MAK Danışmanlık'ın anketinde çarpıcı sonuçlar ortaya çıktı.

 

ERKEKLER KADINLARA GÖRE DAHA FAZLA 'EVET' DİYOR

5 ve 10 Mart arası 30 büyükşehir ve 20 ilde gerçekleştirilen araştırmada 'Evet' deme oranının kadınlarda daha fazla olduğu dikkat çekiyor. Erkek seçmenlerde de yine 'Evet' oranı yüksek.

 

 

HDP BARAJ ALTINDA

Vatandaşların 'Yarın genel seçim olsa kime oy verirsiniz?' sorusuna verdikleri cevap da ilginç. Genel seçim gerçekleştiğinde kararsızların da dağıtıldığı haliyle AK Parti yüzde 51'lik oranı yakalıyor. HDP ise baraj altında kalıyor.

 

 

'EVET' YÜZDE 56.5, HAYIR YÜZDE 43.5

MAK Danışmanlık'a göre referanduma 3 gün kala 'Evet' de farkı açmaya başladı. Yapılan anket sonucuna göre 'Evet' oyları kararsızların dağılımıyla yüzde 56.5, 'hayır' oyları ise yüzde 43.5 olarak belirlendi.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.