Denizli'de böylesi görülmedi

ASAYİŞ 13.04.2017 - 10:18, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Denizli'de böylesi görülmedi

Denizli'nin Yenişehir mahallesinde meydana gelen hırsızlık olayında bu sefer hırsızlar Ses sistemini çaldı

Denizli  Yenişehir Mahallesinde 07/04/2017 günü meydana gelen Ses Sistemlerinin çalınması olayı ile ilgili olarak Hırsızlık Büro Amirliği ekiplerinin yapmış olduğu çalışmalar neticesinde olayı F.A ile A.K. isimli şahısların gerçekleştirdiği tespit edilmiştir.     Polisin yapmış olduğu operasyon sonucu çalınan ses sistemleri şüphelilerin saklamış olduğu ikamette ele geçirilerek müştekiye teslim edildi.     04/04/2017 günü Denizli  Topraklık mahallesinde ikametten ziynet ve para çalınması olayının şüphelilerinin ilimize il dışından gelerek özellikle kartla kilitli olmayan kapıları açarak hırsızlık yapan bayan şahıslardan C.F ile S.İ. isimli şahısların gerçekleştirdikleri hırsızlık ekiplerince tespit edilerek her iki şahıs polisin yaptığı çalışmalar neticesinde Aydın ili Nazilli ilçesinde yakalanarak adli mercilere sevk edilmişlerdir.                   Her iki olayın şüphelileri tutuklandı.
Denizli'nin Yenişehir mahallesinde meydana gelen hırsızlık olayında bu sefer hırsızlar Ses sistemini çaldı

Denizli  Yenişehir Mahallesinde 07/04/2017 günü meydana gelen Ses Sistemlerinin çalınması olayı ile ilgili olarak Hırsızlık Büro Amirliği ekiplerinin yapmış olduğu çalışmalar neticesinde olayı F.A ile A.K. isimli şahısların gerçekleştirdiği tespit edilmiştir.

 

 

Polisin yapmış olduğu operasyon sonucu çalınan ses sistemleri şüphelilerin saklamış olduğu ikamette ele geçirilerek müştekiye teslim edildi.

 

 

04/04/2017 günü Denizli  Topraklık mahallesinde ikametten ziynet ve para çalınması olayının şüphelilerinin ilimize il dışından gelerek özellikle kartla kilitli olmayan kapıları açarak hırsızlık yapan bayan şahıslardan C.F ile S.İ. isimli şahısların gerçekleştirdikleri hırsızlık ekiplerince tespit edilerek her iki şahıs polisin yaptığı çalışmalar neticesinde Aydın ili Nazilli ilçesinde yakalanarak adli mercilere sevk edilmişlerdir.

 

                Her iki olayın şüphelileri tutuklandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.