Nüfus Müdürlükleri açık olacak

GÜNDEM 13.04.2017 - 11:26, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Nüfus Müdürlükleri açık olacak

Referandum nedeni ile Denizli il genelindeki tüm nüfus müdürlükleri o günlerde de açık olacak.

Denizli Valiliğinden yapılan açıklamada, Denizli genelinde referandum nedeni ile nüfus müdürlüklerinin  Cumartesi ve Pazar günleri açık olacağı belirtildi.   Yapılan açıklamada; "İçişleri Bakanlığı Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğünün 03.04.2017 tarih ve 50683 sayılı yazısı gereğince;16 Nisan 2017 tarihinde Pazar günü yapılacak olan referandum için seçmenlerin nüfus kayıt örneği ve geçici kimlik belgesi taleplerinin yerine getirilmesi amacıyla İlimiz genelindeki tüm İlçe Nüfus Müdürlükleri 15-16 Nisan 2017 tarihlerinde açık bulundurularak vatandaşlarımıza hizmet verilecektir" dendi.
Referandum nedeni ile Denizli il genelindeki tüm nüfus müdürlükleri o günlerde de açık olacak.

Denizli Valiliğinden yapılan açıklamada, Denizli genelinde referandum nedeni ile nüfus müdürlüklerinin  Cumartesi ve Pazar günleri açık olacağı belirtildi.

 

Yapılan açıklamada; "İçişleri Bakanlığı Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğünün 03.04.2017 tarih ve 50683 sayılı yazısı gereğince;16 Nisan 2017 tarihinde Pazar günü yapılacak olan referandum için seçmenlerin nüfus kayıt örneği ve geçici kimlik belgesi taleplerinin yerine getirilmesi amacıyla İlimiz genelindeki tüm İlçe Nüfus Müdürlükleri 15-16 Nisan 2017 tarihlerinde açık bulundurularak vatandaşlarımıza hizmet verilecektir" dendi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.