Denizli Çivril’de 2 Dolandırıcı Yakalandı

ASAYİŞ 13.04.2017 - 18:27, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Denizli Çivril’de 2 Dolandırıcı Yakalandı

Çivril’de yaşlı vatandaşlara kendilerini çocuklarının arkadaşı olarak tanıtıp dolandırmaya çalışan iki kişi Çivril Emniyet müdürlüğü Asayiş ekiplerinin çalışmalarıyla ile yakalandı.

  Çivril’de son birkaç gün içinde yaşlı vatandaşlar, kendisini çocuklarının arkadaşı olarak tanıtan iki kişi tarafından dolandırılmaya çalışıldı.   Durumdan şüphelenen vatandaşların emniyet güçlerine ihbar etmesiyle özel bir ekip kurularak telefonla aranan yaşlı vatandaşları incelemeye alan Asayiş ekipleri, Denizli’den Çivril’e gelerek yaşlı vatandaşları çocuğunuzun arkadaşıyım diye tanıtıp dolandırmaya çalışan O.B. ve A.B. yaşlı bir vatandaşı dolandırmaya çalışırken gözaltına aldı.   Asayiş ekipleri gözaltına aldığı iki zanlıyı sağlık kontrolünden sonra Çivril Polis merkezine götürerek ifadeleri alınan, zanlıların yapılan kimlik sorgulamasında daha önce de dolandırıcılık suçundan sabıkası bulunduğu anlaşılınca zanlılar mahkemeye sevk edildi.    Mahkeme alınan karar ile birlikte O.B. ve A.B. tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Çivril’de yaşlı vatandaşlara kendilerini çocuklarının arkadaşı olarak tanıtıp dolandırmaya çalışan iki kişi Çivril Emniyet müdürlüğü Asayiş ekiplerinin çalışmalarıyla ile yakalandı.

 

Çivril’de son birkaç gün içinde yaşlı vatandaşlar, kendisini çocuklarının arkadaşı olarak tanıtan iki kişi tarafından dolandırılmaya çalışıldı.

 

Durumdan şüphelenen vatandaşların emniyet güçlerine ihbar etmesiyle özel bir ekip kurularak telefonla aranan yaşlı vatandaşları incelemeye alan Asayiş ekipleri, Denizli’den Çivril’e gelerek yaşlı vatandaşları çocuğunuzun arkadaşıyım diye tanıtıp dolandırmaya çalışan O.B. ve A.B. yaşlı bir vatandaşı dolandırmaya çalışırken gözaltına aldı.

 

Asayiş ekipleri gözaltına aldığı iki zanlıyı sağlık kontrolünden sonra Çivril Polis merkezine götürerek ifadeleri alınan, zanlıların yapılan kimlik sorgulamasında daha önce de dolandırıcılık suçundan sabıkası bulunduğu anlaşılınca zanlılar mahkemeye sevk edildi.

 

 Mahkeme alınan karar ile birlikte O.B. ve A.B. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.