Denizli Tavas’ta Dehşet Verici Cinayet: 1 Ölü 1 Yaralı

ASAYİŞ 15.04.2017 - 22:14, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Denizli Tavas’ta Dehşet Verici Cinayet: 1 Ölü 1 Yaralı

Denizli Tavas İlçesinde M.G isimli bir kişinin evine gelen şüpheli zanlının M.G’yi korkunç bir şekilde öldürdüğü ve M.G’nin kız kardeşinide bıçakla yaraladığı belirlendi.

Alınan bilgiye göre Denizli Tavas İlçesinde Karahisar Mahallesinde meydana gelen olayda,zanlının Karahisar Mahallesinde bulunan M.G’nin evine gelen zanlıyla dost oldukları iddia edilen bir kişi tarafından vahşet verici bir şekilde, gözleri oyulan ve kafası kesilerek öldürüldüğü belirtildi.Şüpheli zanlının M.G’yi öldürdükten sonra kız kardeşi olduğu tahmin edilen kızıda bıçaklayarak yaraladığı belirtildi.   Korkunç cinayette,zanlının olay yerinden kaçmaya çalışırken Jandarma birimleri tarafından zanlının silahla vurulmasıyla yaralı bir şekilde yakalandı.   Korkunç cinayette Jandarma ekipleri tarafından,incelemenin ardından soruşturma başlatıldı.  
Denizli Tavas İlçesinde M.G isimli bir kişinin evine gelen şüpheli zanlının M.G’yi korkunç bir şekilde öldürdüğü ve M.G’nin kız kardeşinide bıçakla yaraladığı belirlendi.

Alınan bilgiye göre Denizli Tavas İlçesinde Karahisar Mahallesinde meydana gelen olayda,zanlının Karahisar Mahallesinde bulunan M.G’nin evine gelen zanlıyla dost oldukları iddia edilen bir kişi tarafından vahşet verici bir şekilde, gözleri oyulan ve kafası kesilerek öldürüldüğü belirtildi.Şüpheli zanlının M.G’yi öldürdükten sonra kız kardeşi olduğu tahmin edilen kızıda bıçaklayarak yaraladığı belirtildi.

 

Korkunç cinayette,zanlının olay yerinden kaçmaya çalışırken Jandarma birimleri tarafından zanlının silahla vurulmasıyla yaralı bir şekilde yakalandı.

 

Korkunç cinayette Jandarma ekipleri tarafından,incelemenin ardından soruşturma başlatıldı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.