Denizli'de sandık başında hayatını kaybetti

ASAYİŞ 16.04.2017 - 14:46, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Denizli'de sandık başında hayatını kaybetti

Denizli'de referandum seçimlerinde oy kullanmak için gittiği sandık başında 85 yaşındaki yaşlı kadın kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti.

Türkiye tarihinin yedinci referandumunda oy verme işlemi tüm Türkiye'de olduğu gibi Denizli'de de sabah 08.00'da başladı. Demokrasi adına oy kullanmak için sandık başına giden bir çok vatandaş gibi sağlık durumu iyi olmayan vatandaşlarda Denizli Kamu Birliği Hastaneleri ve belediyelerin tedarik ettiği ambulanslarla oy kullanacakları noktalara götürülüyor.   Denizli Sarayköy İlçesi'nde bugün yapılan referandum seçimi nedeni ile oy kullanmak için gittiği okulda 85 yaşındaki Nadire Şahin kalbine yenik düştü. Oy kullanmak için gittiği okulda fenalaşarak kalp krizi geçiren Şahin'e yakınları ve çevredekiler müdahale etti.    Olay yerine çağrılan sağlık ekipleri yaşlı kadını ambulansla Sarayköy Devlet Hastanesi'ne kaldırdı. Yapılan tüm müdahalelere rağmen yaşlı kadın kurtarılamadığı belirtildi.
Denizli'de referandum seçimlerinde oy kullanmak için gittiği sandık başında 85 yaşındaki yaşlı kadın kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti.

Türkiye tarihinin yedinci referandumunda oy verme işlemi tüm Türkiye'de olduğu gibi Denizli'de de sabah 08.00'da başladı. Demokrasi adına oy kullanmak için sandık başına giden bir çok vatandaş gibi sağlık durumu iyi olmayan vatandaşlarda Denizli Kamu Birliği Hastaneleri ve belediyelerin tedarik ettiği ambulanslarla oy kullanacakları noktalara götürülüyor.

 

Denizli Sarayköy İlçesi'nde bugün yapılan referandum seçimi nedeni ile oy kullanmak için gittiği okulda 85 yaşındaki Nadire Şahin kalbine yenik düştü. Oy kullanmak için gittiği okulda fenalaşarak kalp krizi geçiren Şahin'e yakınları ve çevredekiler müdahale etti.

 

 Olay yerine çağrılan sağlık ekipleri yaşlı kadını ambulansla Sarayköy Devlet Hastanesi'ne kaldırdı. Yapılan tüm müdahalelere rağmen yaşlı kadın kurtarılamadığı belirtildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.