Denizli'de korkunç kazada 1 kişi öldü 2 kişi yaralandı

ASAYİŞ 17.04.2017 - 09:38, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Denizli'de korkunç kazada 1 kişi öldü 2 kişi yaralandı

Denizli Merkezefendi İlçesi'nde meydana gelen trafik kazasında motosiklet ve otomobil çarpıştı. Kazada 1 kişi öldü 2 kişi yaralandı.

Kaza, Dün gece Bahçelievler Uğur Mumcu Caddesi ve Gülistan Caddesinin birleştiği kavşakta meydana geldi. İddialara göre 20 FJ 205 plakalı motosiklet sürücüsü Emrah Güven'nin dikkatsizlik sonucu kırmızı ışıkta geçtiği, bu esnada seyir halindeki 20 DB 237 plakalı otomobile ortadan çarptığı belirtildi. Çarpmanın etkisi ile motosiklet sürücüsü savrularak ağır şekilde yaralandı. Otomobilde bulunan 2 kişide meydana gelen kazada yaralandı.     Kazaya ilk önce  çevredeki sürücüler müdahale etti. Daha sonra 112 Acil Servisine haber verilmesi üzerine, olaya yerine sağlık, itfaiye ve trafik ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri ağır yaralı olan motosiklet sürücüsü Emrah Güven'e müdahale ederken otomobilde sıkışan yaralılar itfaiye ekipleri tarafından kurtarılarak sağlık ekiplerine teslim edildi. Olay yerinde ilk müdahalenin ardından yaralılar hastaneye kaldırıldı. Meydana gelen kazada ağır yaralanan Emrah Güven kaldırıldığı hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybettiği belirtildi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.    
Denizli Merkezefendi İlçesi'nde meydana gelen trafik kazasında motosiklet ve otomobil çarpıştı. Kazada 1 kişi öldü 2 kişi yaralandı.

Kaza, Dün gece Bahçelievler Uğur Mumcu Caddesi ve Gülistan Caddesinin birleştiği kavşakta meydana geldi. İddialara göre 20 FJ 205 plakalı motosiklet sürücüsü Emrah Güven'nin dikkatsizlik sonucu kırmızı ışıkta geçtiği, bu esnada seyir halindeki 20 DB 237 plakalı otomobile ortadan çarptığı belirtildi. Çarpmanın etkisi ile motosiklet sürücüsü savrularak ağır şekilde yaralandı. Otomobilde bulunan 2 kişide meydana gelen kazada yaralandı.

 

 

Kazaya ilk önce  çevredeki sürücüler müdahale etti. Daha sonra 112 Acil Servisine haber verilmesi üzerine, olaya yerine sağlık, itfaiye ve trafik ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri ağır yaralı olan motosiklet sürücüsü Emrah Güven'e müdahale ederken otomobilde sıkışan yaralılar itfaiye ekipleri tarafından kurtarılarak sağlık ekiplerine teslim edildi. Olay yerinde ilk müdahalenin ardından yaralılar hastaneye kaldırıldı.


Meydana gelen kazada ağır yaralanan Emrah Güven kaldırıldığı hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybettiği belirtildi.


Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.