Oto Faresi Önce Kameraya Sonra Özel Ekibe Yakalandı

ASAYİŞ 17.04.2017 - 14:40, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Oto Faresi Önce Kameraya Sonra Özel Ekibe Yakalandı

Denizli'de Otomobil ve oto parçalarını çalan hırsız yakalandı

İlimizde son zamanlarda meydana gelen oto hırsızlık olaylarında artış olması üzerine polis çalışma yapmak üzere özel ekip kurmuştur. Kurulan bu özel ekibin yaptığı çalışmalar sonucu 9 ( Dokuz ) adet otonun çalınması ile 3 ( üç ) adet Otodan Hırsızlık olaylarını gerçekleştiren şüphelinin A.Y. isimli şahıs olduğu tespit edilmiştir. Şüpheli A.Y. çalmış olduğu otolar, iki adet oto teybi ve bir adet ses sistemi ile birlikte saklandığı apartta kıskıvrak yakalandı. Şüpheli A.Y.’ nin birçok hırsızlıktan kaydı olduğu anlaşıldı.   Şüphelinin çalmış olduğu ve müştekilere ait 9 (Dokuz) adet otomobil, iki adet oto teybi ve bir adet ses sistemi bulunarak müştekilerine teslim edilmiştir.  Şüpheli çıkarılmış olduğu Adli mercilerce tutuklandı.  
Denizli'de Otomobil ve oto parçalarını çalan hırsız yakalandı

İlimizde son zamanlarda meydana gelen oto hırsızlık olaylarında artış olması üzerine polis çalışma yapmak üzere özel ekip kurmuştur. Kurulan bu özel ekibin yaptığı çalışmalar sonucu 9 ( Dokuz ) adet otonun çalınması ile 3 ( üç ) adet Otodan Hırsızlık olaylarını gerçekleştiren şüphelinin A.Y. isimli şahıs olduğu tespit edilmiştir. Şüpheli A.Y. çalmış olduğu otolar, iki adet oto teybi ve bir adet ses sistemi ile birlikte saklandığı apartta kıskıvrak yakalandı. Şüpheli A.Y.’ nin birçok hırsızlıktan kaydı olduğu anlaşıldı.

 

Şüphelinin çalmış olduğu ve müştekilere ait 9 (Dokuz) adet otomobil, iki adet oto teybi ve bir adet ses sistemi bulunarak müştekilerine teslim edilmiştir.  Şüpheli çıkarılmış olduğu Adli mercilerce tutuklandı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.