Denizli Çameli’de yaşlı kadını komşusu tarafından darp edildi.

ASAYİŞ 17.04.2017 - 21:57, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Denizli Çameli’de yaşlı kadını komşusu tarafından darp edildi.

Denizli Çameli ilçesinde 80 yaşındaki Fatma Orhan,komşusu tarafından darp edildi.

Edinilen bilgiye göre,Denizli Çameli ilçesinde bulanan Gürsu mahallesinde oturan 80 yaşındaki Fatma Orhan,küçükbaş hayvanlarını otlattığı bir tarlada ilk önce uyarıldığı daha sonra uyarıda bulunan T. O. Tarafından darp edildi.   Fatma Orhan (80) aldığı darbeler sonucunda vücudunda ve ayağından yaralanan Orhan,Çameli Devlet Hastanesine kaldırılmasının ardından,yapılan müdahaleler sonrasında ayağında kırık olduğu tespit edildi.Çameli ilçe hastanesinden yönlendirmenin ardından Denizli Devlet Hastanesine kaldırıldı.   Meydana gelen olayda Fatma Orhan’nın yakınları ise T. O.’dan şikayetçi oldular.   Olayla ilgili Jandarma soruşturma başlattı.  
Denizli Çameli ilçesinde 80 yaşındaki Fatma Orhan,komşusu tarafından darp edildi.

Edinilen bilgiye göre,Denizli Çameli ilçesinde bulanan Gürsu mahallesinde oturan 80 yaşındaki Fatma Orhan,küçükbaş hayvanlarını otlattığı bir tarlada ilk önce uyarıldığı daha sonra uyarıda bulunan T. O. Tarafından darp edildi.

 

Fatma Orhan (80) aldığı darbeler sonucunda vücudunda ve ayağından yaralanan Orhan,Çameli Devlet Hastanesine kaldırılmasının ardından,yapılan müdahaleler sonrasında ayağında kırık olduğu tespit edildi.Çameli ilçe hastanesinden yönlendirmenin ardından Denizli Devlet Hastanesine kaldırıldı.

 

Meydana gelen olayda Fatma Orhan’nın yakınları ise T. O.’dan şikayetçi oldular.

 

Olayla ilgili Jandarma soruşturma başlattı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.