Traktör ile araziye “Cumhuriyet 100 Yaşında” yazdı

GÜNDEM (D20HA) - DENİZLİ20HABER.COM | 28.10.2023 - 13:27, Güncelleme: 28.10.2023 - 13:27
 

Traktör ile araziye “Cumhuriyet 100 Yaşında” yazdı

Denizli’nin Tavas İlçesi’nde bir çiftçi Cumhuriyet'in 100. yılı nedeniyle 120 bin metrekare arazisine traktörü ile “Cumhuriyet 100 Yaşında” koreografisi oluşturdu.

Tavas’ın Çiftlik Mahallesi’nde ikamet eden Şevket Bozdeveli ve arkadaşı Yücel Çetinkayış, Cumhuriyet'in 100. yılı nedeniyle 120 bin metrekare olan arazisine traktörü ile “Cumhuriyet 100 Yaşında” koreografisi oluşturdu. Tavas Ziraat Odası Başkanı Süleyman Tozlukoğlu’nun da desteğini ala Bozdeveli, uzun uğraşlar sonucu yaptığı koreografinin haklı mutluluğunu yaşadı. Şevket Bozdeveli ve Yücel Çetinkayış, “Atalarımızın at nallarıyla mühürledikleri aziz topraklarımıza bir mühür de bizden diyerek, Cumhuriyetimizin 100. yılına armağanımızdır. Söz konusu vatanda gerisi teferruattır” dedi. Bu duygu ve düşüncelerle Cumhuriyet 100 Yaşında koreografisini hazırladıklarını belirtiler. VİDEO İÇİN TIKLAYIN!
Denizli’nin Tavas İlçesi’nde bir çiftçi Cumhuriyet'in 100. yılı nedeniyle 120 bin metrekare arazisine traktörü ile “Cumhuriyet 100 Yaşında” koreografisi oluşturdu.

Tavas’ın Çiftlik Mahallesi’nde ikamet eden Şevket Bozdeveli ve arkadaşı Yücel Çetinkayış, Cumhuriyet'in 100. yılı nedeniyle 120 bin metrekare olan arazisine traktörü ile “ Cumhuriyet 100 Yaşında” koreografisi oluşturdu. Tavas Ziraat Odası Başkanı Süleyman Tozlukoğlu’nun da desteğini ala Bozdeveli, uzun uğraşlar sonucu yaptığı koreografinin haklı mutluluğunu yaşadı.

Şevket Bozdeveli ve Yücel Çetinkayış, “Atalarımızın at nallarıyla mühürledikleri aziz topraklarımıza bir mühür de bizden diyerek, Cumhuriyetimizin 100. yılına armağanımızdır. Söz konusu vatanda gerisi teferruattır” dedi.

Bu duygu ve düşüncelerle Cumhuriyet 100 Yaşında koreografisini hazırladıklarını belirtiler.

VİDEO İÇİN TIKLAYIN!

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.