Denizli’de yüzlerce çocuk sabah namazında buluştu

DENİZLİ (D20HA) - DENİZLİ20HABER.COM | 10.03.2024 - 10:57, Güncelleme: 10.03.2024 - 10:57
 

Denizli’de yüzlerce çocuk sabah namazında buluştu

Denizli’de sabah namazı buluşmaları devam ediyor. Ulu Cami’de bu sabah yüzlerce çocuk sabah namazında Milli Mücadele şuuru ve Çanakkale ruhuyla buluştu.

Diyanet İşleri Başkanlığı’nın koordinesinde İl Müftülüğü tarafından düzenlenen ‘Çocuklar Sabah Namazında Buluşuyor ’un 40’ıncısı bu sabah Denizli Ulu Camii’nde gerçekleşti. Ramazan’ı Şerif’in gölgesinde, Milli Mücadele Şuuruyla, Çanakkale ruhuyla bir araya gelen yüzlerce çocuk, sabah namazını eda etti. Namazın ardından büyük Türk Bayrağı ve Denizli Sancağını açan çocuklar ellerindeki Türk bayraklarıyla gelincik tarlasını anımsatan görüntüler oluşturdu. Milli Mücadele şuuru ve Çanakkale ruhunun konu aldığı, sabah namazı buluşmalarında, vatandaşlara ve çocuklara ikramda bulunuldu ve hediyeler dağıtıldı.
Denizli’de sabah namazı buluşmaları devam ediyor. Ulu Cami’de bu sabah yüzlerce çocuk sabah namazında Milli Mücadele şuuru ve Çanakkale ruhuyla buluştu.

Diyanet İşleri Başkanlığı’nın koordinesinde İl Müftülüğü tarafından düzenlenen ‘Çocuklar Sabah Namazında Buluşuyor ’un 40’ıncısı bu sabah Denizli Ulu Camii’nde gerçekleşti.

Ramazan’ı Şerif’in gölgesinde, Milli Mücadele Şuuruyla, Çanakkale ruhuyla bir araya gelen yüzlerce çocuk, sabah namazını eda etti. Namazın ardından büyük Türk Bayrağı ve Denizli Sancağını açan çocuklar ellerindeki Türk bayraklarıyla gelincik tarlasını anımsatan görüntüler oluşturdu.

Milli Mücadele şuuru ve Çanakkale ruhunun konu aldığı, sabah namazı buluşmalarında, vatandaşlara ve çocuklara ikramda bulunuldu ve hediyeler dağıtıldı.

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.