Atatürk'e Sevgilerini Böyle Gösterdiler

DENİZLİ 13.11.2017 - 10:33, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Atatürk'e Sevgilerini Böyle Gösterdiler

Çameli İlçesi’nde eğitim veren Güzelyurt İlk ve Ortaokulu öğrencileri öğretmenleri öncülüğünde Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü 79’uncu ölüm yıldönümünde anmak adına güzel bir etkinlik yaptı. 160 öğrenci toplandı, bedenleriyle ‘Atatürk’ yazdı.     Çameli İlçesi’ne bağlı Güzelyurt İlk ve Ortaokulu öğretmen ve öğrencileri 10 Kasım’da Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün 79’uncu ölüm yıldönümü dolayısıyla güzel bir etkinliğe imza attı.     İlk ve ortaokul düzeyindeki toplam 160 öğrenci öğretmenleri öncülüğünde okul bahçesinde yer alan basketbol sahasında toplandı. Öğrenciler bedenleri ile ‘Atatürk’ yazdı. Türk Bayrağı ve Atatürk posteri açtı. Öğrencilerin oluşturdukları görsel ise Drone kamerasıyla ölümsüzleştirildi.        

Çameli İlçesi’nde eğitim veren Güzelyurt İlk ve Ortaokulu öğrencileri öğretmenleri öncülüğünde Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü 79’uncu ölüm yıldönümünde anmak adına güzel bir etkinlik yaptı. 160 öğrenci toplandı, bedenleriyle ‘Atatürk’ yazdı.

 

 

Çameli İlçesi’ne bağlı Güzelyurt İlk ve Ortaokulu öğretmen ve öğrencileri 10 Kasım’da Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün 79’uncu ölüm yıldönümü dolayısıyla güzel bir etkinliğe imza attı.

 

 

İlk ve ortaokul düzeyindeki toplam 160 öğrenci öğretmenleri öncülüğünde okul bahçesinde yer alan basketbol sahasında toplandı. Öğrenciler bedenleri ile ‘Atatürk’ yazdı. Türk Bayrağı ve Atatürk posteri açtı. Öğrencilerin oluşturdukları görsel ise Drone kamerasıyla ölümsüzleştirildi.

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.