Başkan Osman Zolan'dan iftar ve açılış programına davet

DENİZLİ 22.05.2018 - 12:46, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Başkan Osman Zolan'dan iftar ve açılış programına davet

Denizli Büyükşehir Belediyesinin 15 Mayıs Mahallesi’nde yapımını tamamladığı 700 araç kapasiteli 15 Mayıs Katlı Otoparkı'nın açılışı bu akşam (22 Mayıs Salı) yapılacak. Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci'nin katılacağı açılış töreni ve iftar programına tüm vatandaşları davet etti.   Denizli’nin en büyük ihtiyaçları arasında bulunan ulaşım sorununu çözmek için milyonlarca liralık yatırıma imza atan Denizli Büyükşehir Belediyesinin 15 Mayıs Mahallesi'nde yapımını tamamladığı 15 Mayıs Katlı Otoparkı'nın açılışı ve iftar programı bu akşam (22 Mayıs Salı) yapılacak. Denizli Büyükşehir Belediyesinin Kayalık Caddesi girişindeki Hacı Kaplanlar Cami karşısında düzenleyeceği iftar programı ile birlikte saat 20.00'de açılışı yapılacak dev tesisin hizmete girişi dolayısıyla yapılan törene Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci katılacak. 15 Mayıs Mahallesi'nde hayata geçirilen 700 araç kapasiteli 15 Mayıs Katlı Otoparkı ile bölge trafiği nefes alacak.     Kent trafiği rahatlıyor   Denizli'nin daha kaliteli ve daha güvenli ulaşım imkanına kavuşması için gece gündüz çalıştıklarını vurgulayan Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, kent trafiğini rahatlatmak için gerçekleştirdikleri projeler arasında yer alan 15 Mayıs Katlı Otoparkı'nın Denizli'ye hayırlı uğurlu olmasını diledi. Başkan Osman Zolan, "Ekonomi Bakanımız Sayın Nihat Zeybekci'nin katılımıyla bugün akşam gerçekleşecek olan Denizli Büyükşehir Belediyesi 15 Mayıs Katlı Otoparkımızın açılış töreni ve iftar yemeğimize tüm halkımız davetlidir" dedi.  

Denizli Büyükşehir Belediyesinin 15 Mayıs Mahallesi’nde yapımını tamamladığı 700 araç kapasiteli 15 Mayıs Katlı Otoparkı'nın açılışı bu akşam (22 Mayıs Salı) yapılacak. Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci'nin katılacağı açılış töreni ve iftar programına tüm vatandaşları davet etti.

 

Denizli’nin en büyük ihtiyaçları arasında bulunan ulaşım sorununu çözmek için milyonlarca liralık yatırıma imza atan Denizli Büyükşehir Belediyesinin 15 Mayıs Mahallesi'nde yapımını tamamladığı 15 Mayıs Katlı Otoparkı'nın açılışı ve iftar programı bu akşam (22 Mayıs Salı) yapılacak. Denizli Büyükşehir Belediyesinin Kayalık Caddesi girişindeki Hacı Kaplanlar Cami karşısında düzenleyeceği iftar programı ile birlikte saat 20.00'de açılışı yapılacak dev tesisin hizmete girişi dolayısıyla yapılan törene Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci katılacak. 15 Mayıs Mahallesi'nde hayata geçirilen 700 araç kapasiteli 15 Mayıs Katlı Otoparkı ile bölge trafiği nefes alacak.

 

 

Kent trafiği rahatlıyor

 

Denizli'nin daha kaliteli ve daha güvenli ulaşım imkanına kavuşması için gece gündüz çalıştıklarını vurgulayan Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, kent trafiğini rahatlatmak için gerçekleştirdikleri projeler arasında yer alan 15 Mayıs Katlı Otoparkı'nın Denizli'ye hayırlı uğurlu olmasını diledi. Başkan Osman Zolan, "Ekonomi Bakanımız Sayın Nihat Zeybekci'nin katılımıyla bugün akşam gerçekleşecek olan Denizli Büyükşehir Belediyesi 15 Mayıs Katlı Otoparkımızın açılış töreni ve iftar yemeğimize tüm halkımız davetlidir" dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.