Çameli’de çocuklar günün tadını çıkardı

DENİZLİ 13.05.2020 - 17:05, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Çameli’de çocuklar günün tadını çıkardı

Çameli'de çocuklar için sokağa çıkma yasağına verilen arada, daha önce özenle dezenfekte edilen parklarda, çocuklar büyük bir sevinçle güneşli günün tadını çıkardı.   Korona virüs tedbirleri kapsamında sokağa çıkma kısıtlaması bulunan 0-14 yaş aralığındaki çocuklar izinli olarak 11.00 ile 15.00 arası sokağa çıktı.  Adeta parklara akın eden çocukların sevinçleri dikkat çekti. Aileleri gölgelik yeşil alanlarda çocuklarını izlerken çocukların kimisi bisiklet bindi, kimisi oyun alanlarında yaşıtlarıyla doyasıya eğlendi  Öte yandan çocukları ile parka gelen anne babaları çocukların uzun zamandır çıkmadıkları için sıkıldıklarını söyleyerek Çameli  Belediyesine teşekkür etti. Çocukların sosyal mesafeye uyarak parkta eğlendiği görüldü.     Başkan Cengiz Arslan; “Çocuklarımızın uzun aradan sonra sokağa çıkmaları onları da bizleri de çok sevindirdi. Eve dönmesi biraz zor. Ama önümüzde daha güzel günler, upuzun beraberlikler var. Sağlığımız için birazcık daha fedakârlık yapacağız. Değerli çocuklarımız, eve dönünce ellerini en az 20 saniye sabunla yıkamayı unutmayalım” dedi.  

Çameli'de çocuklar için sokağa çıkma yasağına verilen arada, daha önce özenle dezenfekte edilen parklarda, çocuklar büyük bir sevinçle güneşli günün tadını çıkardı.

 

Korona virüs tedbirleri kapsamında sokağa çıkma kısıtlaması bulunan 0-14 yaş aralığındaki çocuklar izinli olarak 11.00 ile 15.00 arası sokağa çıktı.  Adeta parklara akın eden çocukların sevinçleri dikkat çekti. Aileleri gölgelik yeşil alanlarda çocuklarını izlerken çocukların kimisi bisiklet bindi, kimisi oyun alanlarında yaşıtlarıyla doyasıya eğlendi  Öte yandan çocukları ile parka gelen anne babaları çocukların uzun zamandır çıkmadıkları için sıkıldıklarını söyleyerek Çameli  Belediyesine teşekkür etti. Çocukların sosyal mesafeye uyarak parkta eğlendiği görüldü.

 

 

Başkan Cengiz Arslan; “Çocuklarımızın uzun aradan sonra sokağa çıkmaları onları da bizleri de çok sevindirdi. Eve dönmesi biraz zor. Ama önümüzde daha güzel günler, upuzun beraberlikler var. Sağlığımız için birazcık daha fedakârlık yapacağız. Değerli çocuklarımız, eve dönünce ellerini en az 20 saniye sabunla yıkamayı unutmayalım” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.