Denizli Bozkurt İlçesi'ndeki depremden ilk anlar

GÜNDEM 08.08.2019 - 15:09, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Denizli Bozkurt İlçesi'ndeki depremden ilk anlar

Denizli’de merkez üssü Bozkurt İlçesi’nde saat 14.25 ‘de meydana gelen 5,7 büyüklüğündeki depremde korku dolu anlar yaşandı. Meydana gelen deprem sonrası bazı bölgelerde çatı ve bacaların yıkıldığı bilgisi geldi.   Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü tarafından ilk etapta merkez üssü Baklan İlçesi olduğu depremin şiddetinin 6.5 olduğunu açıklamasının ardında revize ederek, merkez üssü Bozkurt İlçesi Mecidiye olarak düzeltti. Depremin şiddeti ise 5.7 olarak güncelledi.   Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı Deprem Dairesi Başkanlığı ise Baklan’da meydana gelen depremi 6.0 olarak duyurdu. Güncelleme yaparak merkez üssünün Bozkurt ilçesi olduğunu ve şiddetinin 6.0 olduğunu revize etti.     Haber merkezimize ulaşan video görüntülerinde, şiddetli deprem nedeniyle Bozkurt’ta vatandaşların panik halinde dışarıya çıktığı gözlemleniyor. Bir binanın çatısında ve bacasında yıkılma olduğu ilçe polis merkezinin karakolunun üzerine düştüğü belirtildi. Bu arada Çardak ilçesinde de birkaç yerde yıkım olduğu bilgisine ulaşıldı. Şuana kadar herhangi bir can kaybının olup olmadığı belli olmazken küçük yaşta bir çocuğun evin birinci katından düştüğü bilgisine ulaştık. Çocuğun hayati tehlikesi olmadığı ambulansla hastaneye kaldırıldığı belirtildi.   Yaşanan deprem sonrası AFAD, İtfaiye, Polis ve Orman Bölge Müdürlüğü ekiplerinin yanı sıra gönüllü kuruluşlarının kurtarma ekipleri harekete geçti.

Denizli’de merkez üssü Bozkurt İlçesi’nde saat 14.25 ‘de meydana gelen 5,7 büyüklüğündeki depremde korku dolu anlar yaşandı. Meydana gelen deprem sonrası bazı bölgelerde çatı ve bacaların yıkıldığı bilgisi geldi.

 

Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü tarafından ilk etapta merkez üssü Baklan İlçesi olduğu depremin şiddetinin 6.5 olduğunu açıklamasının ardında revize ederek, merkez üssü Bozkurt İlçesi Mecidiye olarak düzeltti. Depremin şiddeti ise 5.7 olarak güncelledi.

 

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı Deprem Dairesi Başkanlığı ise Baklan’da meydana gelen depremi 6.0 olarak duyurdu. Güncelleme yaparak merkez üssünün Bozkurt ilçesi olduğunu ve şiddetinin 6.0 olduğunu revize etti.

 

 

Haber merkezimize ulaşan video görüntülerinde, şiddetli deprem nedeniyle Bozkurt’ta vatandaşların panik halinde dışarıya çıktığı gözlemleniyor. Bir binanın çatısında ve bacasında yıkılma olduğu ilçe polis merkezinin karakolunun üzerine düştüğü belirtildi. Bu arada Çardak ilçesinde de birkaç yerde yıkım olduğu bilgisine ulaşıldı. Şuana kadar herhangi bir can kaybının olup olmadığı belli olmazken küçük yaşta bir çocuğun evin birinci katından düştüğü bilgisine ulaştık. Çocuğun hayati tehlikesi olmadığı ambulansla hastaneye kaldırıldığı belirtildi.

 

Yaşanan deprem sonrası AFAD, İtfaiye, Polis ve Orman Bölge Müdürlüğü ekiplerinin yanı sıra gönüllü kuruluşlarının kurtarma ekipleri harekete geçti.

Habere ifade bırak !
KONUK KALEM- DTO YÖNETİM KURULU BAŞKANI UĞUR ERDOĞAN
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.