Denizlispor 328 Gündür Deplasmanda Yenilmiyor

SPOR 29.08.2019 - 16:19, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Denizlispor 328 Gündür Deplasmanda Yenilmiyor

Yukatel Denizlispor Süper Lig'de son olarak deplasmanda Antalyaspor'u mağlup eden Denizlispor 328 gündür deplasmanda yenilmiyor. Horozlar deplasmandaki son yenilgisini geçen sezon 1. Lig'de 8. haftada Ümraniyespor karşısında aldı.   Denizlispor 1. Lig'de geçen sezon fırtına gibi esen ve sezonu şampiyon olarak tamamlayan ve Süper Lig'de de yoluna kaldığı yerden devam ediyor.Süper Lig'de 2'de 2 yapan Horozlar son olarak deplasmanda Antalyaspor'u 2-0 mağlup etmeyi başardı.   Antalyaspor galibiyetiyle birlikte Horozlar deplasmanda kaybetmeme serisini de sürdürmüş oldu. Denizlispor deplasmanda 328 gündür yenilmeme başarısı gösterdi. Yeşil siyahlılar deplasmandaki son yenilgisini geçen sezon 1. Lig'de 8. haftada 6 Ekim 2018 tarihinde oynanan Ümraniyespor karşısında aldı. Yücel İldiz takımıyla birlikte deplasmanda hiçbir maçta mağlup olmazken oynadığı 14 maçta 11 galibiyet aldı. Sadece 3 maçta berabere kalan Horozlar büyük bir başarıya imza attı.   Bu hafta deplasmanda Göztepe'ye konuk olacak Denizlispor serisini sürdürmek istiyor.

Yukatel Denizlispor Süper Lig'de son olarak deplasmanda Antalyaspor'u mağlup eden Denizlispor 328 gündür deplasmanda yenilmiyor. Horozlar deplasmandaki son yenilgisini geçen sezon 1. Lig'de 8. haftada Ümraniyespor karşısında aldı.

 

Denizlispor 1. Lig'de geçen sezon fırtına gibi esen ve sezonu şampiyon olarak tamamlayan ve Süper Lig'de de yoluna kaldığı yerden devam ediyor.Süper Lig'de 2'de 2 yapan Horozlar son olarak deplasmanda Antalyaspor'u 2-0 mağlup etmeyi başardı.

 

Antalyaspor galibiyetiyle birlikte Horozlar deplasmanda kaybetmeme serisini de sürdürmüş oldu. Denizlispor deplasmanda 328 gündür yenilmeme başarısı gösterdi. Yeşil siyahlılar deplasmandaki son yenilgisini geçen sezon 1. Lig'de 8. haftada 6 Ekim 2018 tarihinde oynanan Ümraniyespor karşısında aldı. Yücel İldiz takımıyla birlikte deplasmanda hiçbir maçta mağlup olmazken oynadığı 14 maçta 11 galibiyet aldı. Sadece 3 maçta berabere kalan Horozlar büyük bir başarıya imza attı.

 

Bu hafta deplasmanda Göztepe'ye konuk olacak Denizlispor serisini sürdürmek istiyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.