Denizlispor İsmail Haktan ile 1,5 yıllık sözleşme imzaladı

SPOR 18.01.2018 - 08:46, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Denizlispor İsmail Haktan ile 1,5 yıllık sözleşme imzaladı

TFF 1. Lig ekiplerinden Denizlispor, geçen yıl gönderdiği İsmail Haktan ile 1,5 yıllık sözleşme imzaladı.  Transfer yasağı kalkan ve alt sıralardan kurtulmak isteyen yeşil-siyahlı kulüp, transfer çalışmalarına devam ediyor. TFF 1. Lig ekiplerinden Denizlispor, geçen sezon Teknik Direktör Ali Tandoğan ile yaşadığı problemler nedeniyle takımdan gönderilen İsmail Haktan ile yeniden masaya oturdu. Manisaspor ile ilişiğini kestikten sonra Denizlispor yönetimi, gelmesi için teklif götürdü. Teklifin detaylarının üzerinde anlaşmaya varıldıktan sonra Haktan, bugün kendisini yeşil-siyahlı renklere bağlayan 1.5 yıllık sözleşmeyi imzaladı. 

TFF 1. Lig ekiplerinden Denizlispor, geçen yıl gönderdiği İsmail Haktan ile 1,5 yıllık sözleşme imzaladı. 


Transfer yasağı kalkan ve alt sıralardan kurtulmak isteyen yeşil-siyahlı kulüp, transfer çalışmalarına devam ediyor. TFF 1. Lig ekiplerinden Denizlispor, geçen sezon Teknik Direktör Ali Tandoğan ile yaşadığı problemler nedeniyle takımdan gönderilen İsmail Haktan ile yeniden masaya oturdu. Manisaspor ile ilişiğini kestikten sonra Denizlispor yönetimi, gelmesi için teklif götürdü. Teklifin detaylarının üzerinde anlaşmaya varıldıktan sonra Haktan, bugün kendisini yeşil-siyahlı renklere bağlayan 1.5 yıllık sözleşmeyi imzaladı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.