Ecel halı sahada yakaladı

ASAYİŞ 09.12.2019 - 10:28, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Ecel halı sahada yakaladı

Denizli'nin Sarayköy İlçesi'nde halı sahaya giden 44 yaşındaki bir vatandaş ilk belirlemelere göre kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti.   Edinilen bilgiye göre, Sarayköy’ün Duacılı Mahallesi'nde berberlik yapan Serkan Keskin (44), her zaman olduğu gibi dün saat 15.00 16.00 arası Duacılı’da bulunan bir halı sahada maç yapmak için arkadaşları ile bir araya geldi. Bilinen her hangi bir rahatsızlığı olmadığı öğrenilen  Serkan Keskin, maç başladıktan bir süre sonra  birden yere yığıldı. Tüm Maç esnasında yanında olan arkadaşları durumu fark ederek hemen 112 Acil Servis ekiplerine haber verdi. Keskin’in ilk bulgulara göre kalp krizi geçirdiği ve bu yüzden fenalaşarak yere düştüğü öğrenildi. Kısa sürede olay yerine ulaşan sağlık ekiplerinin  yaptıkları tüm müdahalelere rağmen Keskin kurtarılamadı.   Polis olay ile ilgili soruşturma başlattı.   

Denizli'nin Sarayköy İlçesi'nde halı sahaya giden 44 yaşındaki bir vatandaş ilk belirlemelere göre kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti.

 

Edinilen bilgiye göre, Sarayköy’ün Duacılı Mahallesi'nde berberlik yapan Serkan Keskin (44), her zaman olduğu gibi dün saat 15.00 16.00 arası Duacılı’da bulunan bir halı sahada maç yapmak için arkadaşları ile bir araya geldi. Bilinen her hangi bir rahatsızlığı olmadığı öğrenilen  Serkan Keskin, maç başladıktan bir süre sonra  birden yere yığıldı. Tüm Maç esnasında yanında olan arkadaşları durumu fark ederek hemen 112 Acil Servis ekiplerine haber verdi. Keskin’in ilk bulgulara göre kalp krizi geçirdiği ve bu yüzden fenalaşarak yere düştüğü öğrenildi. Kısa sürede olay yerine ulaşan sağlık ekiplerinin  yaptıkları tüm müdahalelere rağmen Keskin kurtarılamadı.

 

Polis olay ile ilgili soruşturma başlattı. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.