Emniyet Müdürü Mevlüt Demir, basın mensuplarına veda etti

GÜNDEM 27.09.2019 - 16:01, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Emniyet Müdürü Mevlüt Demir, basın mensuplarına veda etti

Denizli İl Emniyet Müdürü Mevlüt Demir basın mensupları ile veda toplantısında bir araya geldi.   Demir toplantıda Denizli'nin huzur adasına dönmesi için çalıştıklarını ifade etti.   Polis Evi'nde gerçekleştirilen toplantıya Demir'in yanı sıra Denizli Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Osman Nuri Boyacı ve çok sayıda basın mensubu katıldı. Toplantıda konuşan Demir, Denizli'de görev yapmaktan duyduğu memnuniyeti ifade ederek, görev yaptığı süre boyunca kendisine yardım olan herkese teşekkür etti. Denizli'de görev yaptığı süreçte suç oranlarında büyük düşüşler olduğunu kaydeden Demir, özellikle hırsızlık başta olmak üzere asayiş olaylarında ciddi miktarda düşüş olduğuna değindi. Konuşmasında Denizli'de yaptıkları en önemli icraatlardan birisinin de uyuşturucu ile mücadele olduğunu aktaran Demir, bu konuda da Denizli emniyetinin büyük yol aldığından bahsetti. Kentte görev yapan 3 bine yakın polis memurunun cansiperane olarak fedakarlıkla görev yaptığını ifade eden Demir, görevlerinde en çok dikkat ettikleri konulardan birisinin de vatandaşa saygılı ve kaliteli hizmet olduğunu aktardı.   Toplantı Başkan Boyacı'nın, Demir'e plaket vermesinin ve günün anısına çekilen hatıra fotoğrafının ardından sona erdi.

Denizli İl Emniyet Müdürü Mevlüt Demir basın mensupları ile veda toplantısında bir araya geldi.

 

Demir toplantıda Denizli'nin huzur adasına dönmesi için çalıştıklarını ifade etti.

 

Polis Evi'nde gerçekleştirilen toplantıya Demir'in yanı sıra Denizli Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Osman Nuri Boyacı ve çok sayıda basın mensubu katıldı. Toplantıda konuşan Demir, Denizli'de görev yapmaktan duyduğu memnuniyeti ifade ederek, görev yaptığı süre boyunca kendisine yardım olan herkese teşekkür etti. Denizli'de görev yaptığı süreçte suç oranlarında büyük düşüşler olduğunu kaydeden Demir, özellikle hırsızlık başta olmak üzere asayiş olaylarında ciddi miktarda düşüş olduğuna değindi. Konuşmasında Denizli'de yaptıkları en önemli icraatlardan birisinin de uyuşturucu ile mücadele olduğunu aktaran Demir, bu konuda da Denizli emniyetinin büyük yol aldığından bahsetti. Kentte görev yapan 3 bine yakın polis memurunun cansiperane olarak fedakarlıkla görev yaptığını ifade eden Demir, görevlerinde en çok dikkat ettikleri konulardan birisinin de vatandaşa saygılı ve kaliteli hizmet olduğunu aktardı.

 

Toplantı Başkan Boyacı'nın, Demir'e plaket vermesinin ve günün anısına çekilen hatıra fotoğrafının ardından sona erdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.