Müftülük'ten Önemli Duyuru

GÜNDEM 08.11.2019 - 18:18, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Müftülük'ten Önemli Duyuru

2020 Yılı hac ön kayıtları ile kayıt güncelleme işlemleri 11 Kasım-13 Aralık 2019 Tarihleri Arasında Yapılacak.   Denizli İl Müftülüğü tarafından yapılan basın açıklamasına göre 11 Kasım-13 Aralık 2019 tarihleri arasında hacca ilk defa kayıt olacak vatandaşların anlaşmalı bankalar ile P.T.T Şubelerine T.C. numaralarını bildirerek “2020 Yılı Hac Ön Kayıt Ücreti” olarak 25.00 TL. kayıt ücretini yatırdıktan sonra, P.T.T şubelerinden alınan E-Devlet Şifreleri ile “Kişisel Verilerin Korunması Kanunu” gereği kendileri tarafından yapılacağı açıklandı. İl ve İlçe Müftülükler tarafından ön kayıt yapılmayacak. İl Müftülüğü basın açıklamasında şunlara yer verildi: "Geçmiş yıllarda kaydı olan vatandaşlarımızın kayıtları Diyanet İşleri Başkanlığımızca otomatik olarak yenilenecektir. Ancak; grup değiştirme, grup ayırma, gurup birleştirme, oda değişiklikleri, kayıt ili ve kayıt ilçesi değişiklikleri, telefon ve adres değişiklikleri gibi hususlar il ve ilçe müftülüklerimiz aracılığı ile yapılacaktır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur."

2020 Yılı hac ön kayıtları ile kayıt güncelleme işlemleri 11 Kasım-13 Aralık 2019 Tarihleri Arasında Yapılacak.

 

Denizli İl Müftülüğü tarafından yapılan basın açıklamasına göre 11 Kasım-13 Aralık 2019 tarihleri arasında hacca ilk defa kayıt olacak vatandaşların anlaşmalı bankalar ile P.T.T Şubelerine T.C. numaralarını bildirerek “2020 Yılı Hac Ön Kayıt Ücreti” olarak 25.00 TL. kayıt ücretini yatırdıktan sonra, P.T.T şubelerinden alınan E-Devlet Şifreleri ile “Kişisel Verilerin Korunması Kanunu” gereği kendileri tarafından yapılacağı açıklandı. İl ve İlçe Müftülükler tarafından ön kayıt yapılmayacak. İl Müftülüğü basın açıklamasında şunlara yer verildi: "Geçmiş yıllarda kaydı olan vatandaşlarımızın kayıtları Diyanet İşleri Başkanlığımızca otomatik olarak yenilenecektir. Ancak; grup değiştirme, grup ayırma, gurup birleştirme, oda değişiklikleri, kayıt ili ve kayıt ilçesi değişiklikleri, telefon ve adres değişiklikleri gibi hususlar il ve ilçe müftülüklerimiz aracılığı ile yapılacaktır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.