Silah Kaçakçılığı operasyonunda 4 kişi tutuklandı

DENİZLİ 25.11.2017 - 11:56, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Silah Kaçakçılığı operasyonunda 4 kişi tutuklandı

Denizli Buldan İlçesinde jandarma ekiplerinin silah kaçakçılarına yönelik eş zamanlı operasyonda gözaltına alınan 4 kişi tutuklandı. 2 kişi adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.     Buldan Jandarma ekipleri tarafından bir süredir  yürütülen silah kaçakçılığı operasyonunda tutuklama kararı çıktı. Yaklaşık 30 pompalı tüfek, 10 ruhsatsız tabanca ve bu silahlara ait çok sayıda merminin ele geçirildiği operasyonda gözaltına alınanlardan A.Ö, N.O, M.A ve İ.Ç. tutuklanırken, H.O, A.Ç adlı kişiler adli kontrol şartıyla salıverildiler.     Kaynak : Buldandayaşam.net

Denizli Buldan İlçesinde jandarma ekiplerinin silah kaçakçılarına yönelik eş zamanlı operasyonda gözaltına alınan 4 kişi tutuklandı. 2 kişi adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

 

 

Buldan Jandarma ekipleri tarafından bir süredir  yürütülen silah kaçakçılığı operasyonunda tutuklama kararı çıktı. Yaklaşık 30 pompalı tüfek, 10 ruhsatsız tabanca ve bu silahlara ait çok sayıda merminin ele geçirildiği operasyonda gözaltına alınanlardan A.Ö, N.O, M.A ve İ.Ç. tutuklanırken, H.O, A.Ç adlı kişiler adli kontrol şartıyla salıverildiler.

 

 

Kaynak : Buldandayaşam.net

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.