Ticaret Bakanı Pekcan'ın Denizli Programı

EKONOMİ 01.11.2019 - 14:35, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Ticaret Bakanı Pekcan'ın Denizli Programı

Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan, yarın ziyaret ve incelemelerde bulunmak üzere Denizli'ye gelecek. Bakan Pekcan'ın Denizli programı belli oldu.   Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan, Cumartesi günü ziyaret ve incelemelerde bulunmak üzere Denizli'ye gelecek. Bakan Pekcan, yarın sabah saat 10.30'da Çardak Havaalanı'na iniş yapacak. Havaalanı'ndan direk Colossae Termal Otel'e geçecek olan Bakan Pekcan,  saat 11.30'da hazırlanan programa katılacak. Ekim ayı ihracat rakamları, TİM Denizli Meclisi programından sonra öğle yemeğine geçecek olan Bakan Pekcan, saat 14.00'da İhracatın Yıldızları Ödül Törenine girişimcilere plaket ve ödüllerini takdim edecek.  

Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan, yarın ziyaret ve incelemelerde bulunmak üzere Denizli'ye gelecek. Bakan Pekcan'ın Denizli programı belli oldu.

 

Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan, Cumartesi günü ziyaret ve incelemelerde bulunmak üzere Denizli'ye gelecek. Bakan Pekcan, yarın sabah saat 10.30'da Çardak Havaalanı'na iniş yapacak. Havaalanı'ndan direk Colossae Termal Otel'e geçecek olan Bakan Pekcan,  saat 11.30'da hazırlanan programa katılacak. Ekim ayı ihracat rakamları, TİM Denizli Meclisi programından sonra öğle yemeğine geçecek olan Bakan Pekcan, saat 14.00'da İhracatın Yıldızları Ödül Törenine girişimcilere plaket ve ödüllerini takdim edecek.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.