Merkezefendi’de 4 bin öğrenciye 12 milyon lira eğitim yardımı yapılacak

EĞİTİM (D20HA) - DENİZLİ20HABER.COM | 09.08.2023 - 09:05, Güncelleme: 09.08.2023 - 09:05
 

Merkezefendi’de 4 bin öğrenciye 12 milyon lira eğitim yardımı yapılacak

Merkezefendi Belediyesi, ortaokul ve lise başta olmak üzere devlet okullarında eğitim alan 4 bin öğrenciye öğrenim yardımı sağlayacak.

Eğitime her zaman büyük destek veren Merkezefendi Belediyesi, çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. Merkezefendi Belediyesi tarafından her sene düzenli olarak ortaokul ve lise gibi devlet okullarında 5. ile 12.sınıflar arasında öğrenim gören öğrencilere sağlanan öğrenim yardımı bu yıl da verilecek. 2023-2024 eğitim öğretim yılı içerisinde 4 bin öğrenciye 8 ay boyunca toplamda 12 milyon 800 TL destekte bulunulacak. Nüfusa oranla en çok öğrenim yardımı veren belediye konumunda bulunan Merkezefendi Belediyesi’nin sağladığı öğrenim yardımına başvurular ilerleyen günlerde web sitesinden yapılacak.
Merkezefendi Belediyesi, ortaokul ve lise başta olmak üzere devlet okullarında eğitim alan 4 bin öğrenciye öğrenim yardımı sağlayacak.

Eğitime her zaman büyük destek veren Merkezefendi Belediyesi, çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. Merkezefendi Belediyesi tarafından her sene düzenli olarak ortaokul ve lise gibi devlet okullarında 5. ile 12.sınıflar arasında öğrenim gören öğrencilere sağlanan öğrenim yardımı bu yıl da verilecek. 2023-2024 eğitim öğretim yılı içerisinde 4 bin öğrenciye 8 ay boyunca toplamda 12 milyon 800 TL destekte bulunulacak.

Nüfusa oranla en çok öğrenim yardımı veren belediye konumunda bulunan Merkezefendi Belediyesi’nin sağladığı öğrenim yardımına başvurular ilerleyen günlerde web sitesinden yapılacak.

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.