Pamukkale Belediyesi’nden Öğrencilere Eğitim Yardımı

EĞİTİM (D20HA) - DENİZLİ20HABER.COM | 05.08.2023 - 09:06, Güncelleme: 05.08.2023 - 09:06
 

Pamukkale Belediyesi’nden Öğrencilere Eğitim Yardımı

Pamukkale Belediyesi Ağustos ayı Meclis toplantısından 2023-2024 yılı eğitim öğretim dönemi için eğitim desteği kararı çıktı. Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, “Her yıl olduğu gibi bu yıl da 2 bin 500 öğrencimize yapacağımız yardım miktarını 100’de yüz zam yaparak 500 TL’ye çıkardık. Başvurular 15 Ağustos’ta başlayacak” dedi.

Eğitim konusunda yaptığı önemli çalışmalarla dikkat çeken Pamukkale Belediyesi, her eğitim yılında olduğu gibi 2023-2024 eğitim-öğretim yılında da öğrencilerin yanında olmaya devam ediyor. Pamukkale Belediye Meclisi’nin Ağustos ayı toplantısında eğitim yardımı konusu gündeme geldi. Görüşülüp meclis üyelerinin oylarıyla alınan karar doğrultusunda, Pamukkale ilçesinde ikamet eden, ihtiyaç sahibi, şehit yakını, devlet okullarında okuyup, başarı düzeyi yüksek öğrencilere eğitim desteği sağlanacak. Toplam 2 bin 500 ortaokul ve lise öğrencisine 8 ay boyunca aylık 500 TL eğitim yardımı verilecek. Pamukkale Belediyesinin eğitim yardımı miktarının tutarı 10 milyon TL olacak. “EĞİTİM DENİNCE AKAN SULAR DURUYOR” “Göreve geldiğimiz günden bu yana çocuklarımızın eğitimi adına birçok önemli destek ve projeyi hayata geçirdik” diyen Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, “Eğitim olmazsa olmazımız. Eğitim alanında geleceğe kalıcı eserler bırakmanın haklı gururunu yaşarken, öğrencilerimize ve velilerimize desteklerimizi de sürdürüyoruz. Her yıl olduğu gibi bu yılda öğrencilere eğitim desteğini sürdürüyoruz. Bizim için eğitim denince akan sular duruyor. 2023-2024 eğitim öğretim döneminde 2 bin 500 öğrencimize ayda 500 TL olmak üzere 8 ay boyunca eğitim yardımı yapacağız. Eğitim yardımı başvuruları belediyemizin web sitesinden 15 Ağustos-15 Eylül tarihleri arasında yapılacak. İstenilen evraklar ve inceleme sonunda en çok ihtiyacı olan 2 bin 500 öğrencimiz eğitim yardımı almaya hak kazanacak. Her yıl olduğu gibi bu yıl da sürecek olan eğitim desteğimiz hayırlı olsun” diye konuştu.
Pamukkale Belediyesi Ağustos ayı Meclis toplantısından 2023-2024 yılı eğitim öğretim dönemi için eğitim desteği kararı çıktı. Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, “Her yıl olduğu gibi bu yıl da 2 bin 500 öğrencimize yapacağımız yardım miktarını 100’de yüz zam yaparak 500 TL’ye çıkardık. Başvurular 15 Ağustos’ta başlayacak” dedi.

Eğitim konusunda yaptığı önemli çalışmalarla dikkat çeken Pamukkale Belediyesi, her eğitim yılında olduğu gibi 2023-2024 eğitim-öğretim yılında da öğrencilerin yanında olmaya devam ediyor. Pamukkale Belediye Meclisi’nin Ağustos ayı toplantısında eğitim yardımı konusu gündeme geldi. Görüşülüp meclis üyelerinin oylarıyla alınan karar doğrultusunda, Pamukkale ilçesinde ikamet eden, ihtiyaç sahibi, şehit yakını, devlet okullarında okuyup, başarı düzeyi yüksek öğrencilere eğitim desteği sağlanacak. Toplam 2 bin 500 ortaokul ve lise öğrencisine 8 ay boyunca aylık 500 TL eğitim yardımı verilecek. Pamukkale Belediyesinin eğitim yardımı miktarının tutarı 10 milyon TL olacak.

“EĞİTİM DENİNCE AKAN SULAR DURUYOR”

“Göreve geldiğimiz günden bu yana çocuklarımızın eğitimi adına birçok önemli destek ve projeyi hayata geçirdik” diyen Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, “ Eğitim olmazsa olmazımız. Eğitim alanında geleceğe kalıcı eserler bırakmanın haklı gururunu yaşarken, öğrencilerimize ve velilerimize desteklerimizi de sürdürüyoruz. Her yıl olduğu gibi bu yılda öğrencilere eğitim desteğini sürdürüyoruz. Bizim için eğitim denince akan sular duruyor. 2023-2024 eğitim öğretim döneminde 2 bin 500 öğrencimize ayda 500 TL olmak üzere 8 ay boyunca eğitim yardımı yapacağız. Eğitim yardımı başvuruları belediyemizin web sitesinden 15 Ağustos-15 Eylül tarihleri arasında yapılacak. İstenilen evraklar ve inceleme sonunda en çok ihtiyacı olan 2 bin 500 öğrencimiz eğitim yardımı almaya hak kazanacak. Her yıl olduğu gibi bu yıl da sürecek olan eğitim desteğimiz hayırlı olsun” diye konuştu.

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.