Vali Coşkun'dan emniyet ve asayiş olaylarına ilişkin bilgilendirme toplantısı

GÜNDEM (D20HA) - DENİZLİ20HABER.COM | 30.01.2024 - 22:07, Güncelleme: 30.01.2024 - 22:07
 

Vali Coşkun'dan emniyet ve asayiş olaylarına ilişkin bilgilendirme toplantısı

Denizli Valisi Ömer Faruk Coşkun, bugün düzenlediği basın toplantısıyla, emniyet ve asayiş olaylarıyla ilgili son gelişmeleri basın mensuplarıyla paylaştı. Toplantıda, 2023 yılında meydana gelen olayların detaylı bir analizi yapılarak, dolandırıcılık, trafik kazaları ve narkotik olaylarına dair önemli bilgiler verdi.

Vali Ömer Faruk Coşkun, Denizli Basını ile bir araya geldi. Polis evinde düzenlenen kahvaltılı basın toplantısında Vali Coşkun, kent genelinde yaşanan asayiş ve güvenlik önlemlerine dair konular hakkından bilgilendirmede bulundu. DOLANDIRICILIK OLAYLARINA ARTIŞ Vali Coşkun, emniyet ve asayiş olaylarındaki genel azalmaya rağmen, özellikle dolandırıcılık olaylarında artış yaşandığını vurgulayarak, bu konuda vatandaşları dikkatli olmaları konusunda uyardı. Özellikle bilişim sistemlerinin kullanılmasıyla gerçekleşen dolandırıcılık faaliyetlerine karşı tedbirler alınması için afişlerin kamu ve özel bankalarda, noterlerde ve diğer kamu binalarında asılmasının önemine değindi. TRAFİK DENETİMLERİ ARTACAK Trafik olaylarına da değinen Vali Coşkun, artan araç sayısıyla birlikte trafik kazalarında nispeten bir artış olduğunu belirtti. Bu konuda yapılan denetimlerin önemine vurgu yaparak, ana güzergahlarda dron denetimlerinin arttırılacağını söyledi. EMNİYET VE JANDARMAYA TEŞEKKÜR Coşkun, emniyet teşkilatına ve jandarmaya teşekkür ederek, trafik güvenliği konusundaki çabalarını takdir etti. Narkotik olaylarıyla mücadeleye de değinen Vali Coşku, madde bağımlılığıyla ilgili bilgilendirme çalışmalarının önemine vurgu yaparak, İçişleri Bakanlığı'nın "En İyi Narkotik Polisi Anne Projesi"nin hayata geçirildiğini belirtti. Kadın istihdamının yoğun olduğu bölgelerde bilgilendirme çalışmalarının sürdüğünü ifade etti. Toplantıda ayrıca, basın mensuplarından da destek isteyen Vali Coşkun, vatandaşları bilinçlendirmek ve farkındalığı artırmak için birlikte çalışmaya devam edeceklerini ifade etti. Başkanlık ettiği toplantının samimi bir ortamda devam etmesinden dolayı, basın mensuplarına teşekkür etti. HABER: AHMET SANCAR
Denizli Valisi Ömer Faruk Coşkun, bugün düzenlediği basın toplantısıyla, emniyet ve asayiş olaylarıyla ilgili son gelişmeleri basın mensuplarıyla paylaştı. Toplantıda, 2023 yılında meydana gelen olayların detaylı bir analizi yapılarak, dolandırıcılık, trafik kazaları ve narkotik olaylarına dair önemli bilgiler verdi.

Vali Ömer Faruk Coşkun, Denizli Basını ile bir araya geldi. Polis evinde düzenlenen kahvaltılı basın toplantısında Vali Coşkun, kent genelinde yaşanan asayiş ve güvenlik önlemlerine dair konular hakkından bilgilendirmede bulundu.

DOLANDIRICILIK OLAYLARINA ARTIŞ

Vali Coşkun, emniyet ve asayiş olaylarındaki genel azalmaya rağmen, özellikle dolandırıcılık olaylarında artış yaşandığını vurgulayarak, bu konuda vatandaşları dikkatli olmaları konusunda uyardı. Özellikle bilişim sistemlerinin kullanılmasıyla gerçekleşen dolandırıcılık faaliyetlerine karşı tedbirler alınması için afişlerin kamu ve özel bankalarda, noterlerde ve diğer kamu binalarında asılmasının önemine değindi.

TRAFİK DENETİMLERİ ARTACAK

Trafik olaylarına da değinen Vali Coşkun, artan araç sayısıyla birlikte trafik kazalarında nispeten bir artış olduğunu belirtti. Bu konuda yapılan denetimlerin önemine vurgu yaparak, ana güzergahlarda dron denetimlerinin arttırılacağını söyledi.

EMNİYET VE JANDARMAYA TEŞEKKÜR

Coşkun, emniyet teşkilatına ve jandarmaya teşekkür ederek, trafik güvenliği konusundaki çabalarını takdir etti. Narkotik olaylarıyla mücadeleye de değinen Vali Coşku, madde bağımlılığıyla ilgili bilgilendirme çalışmalarının önemine vurgu yaparak, İçişleri Bakanlığı'nın "En İyi Narkotik Polisi Anne Projesi"nin hayata geçirildiğini belirtti. Kadın istihdamının yoğun olduğu bölgelerde bilgilendirme çalışmalarının sürdüğünü ifade etti.

Toplantıda ayrıca, basın mensuplarından da destek isteyen Vali Coşkun, vatandaşları bilinçlendirmek ve farkındalığı artırmak için birlikte çalışmaya devam edeceklerini ifade etti. Başkanlık ettiği toplantının samimi bir ortamda devam etmesinden dolayı, basın mensuplarına teşekkür etti.

HABER: AHMET SANCAR

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.