11 yaşındaki Melis’ten sevindirici haber

ASAYİŞ (D20HA) - DENİZLİ20HABER.COM | 01.09.2023 - 19:31, Güncelleme: 01.09.2023 - 19:31
 

11 yaşındaki Melis’ten sevindirici haber

Denizli’nin Pamukkale İlçesi’nde babasıyla tartıştıktan sonra evin balkonundan atlayarak kaçan Melis’ten sevindirici haber geldi. Sağlık durumunun iyi olduğu belirtilen Melis, arkadaşları ile birlikte gezerken bulundu.

Pamukkale ilçesi Dokuzkavaklar Mahallesi’nde ikamet eden Melis Aktepe (11), dün gece saat 22.00 sıralarında babasıyla tartıştıktan sonra evin balkonundan atlayarak kaçtı. Eve geri dönmeyen Melis için ailesi polise ihbarda bulundu. İhbar üzerine ekipler her yerde arama çalışması başlattı. Yapılan haberler ve aramalar sonucu, Melis’in bugün Çınar bölgesinde biri kız diğeri erkek iki arkadaşı ile dolaştıkları ihbarı üzerine, polis ve aile arama çalışmalarını Çınar bölgesinde yoğunlaştırıldı. Arama çalışmalarının genişletilmesi üzerine Melis, iki arkadaşı ile birlikte saat 18.30 sıralardında Çamlık bölgesinde bulundu. Sağlık durumunun iyi olduğu belirtilen Melis’in ifadesinin alınmasının ardından, ailesine teslim edildiği belirtildi.
Denizli’nin Pamukkale İlçesi’nde babasıyla tartıştıktan sonra evin balkonundan atlayarak kaçan Melis’ten sevindirici haber geldi. Sağlık durumunun iyi olduğu belirtilen Melis, arkadaşları ile birlikte gezerken bulundu.

Pamukkale ilçesi Dokuzkavaklar Mahallesi’nde ikamet eden Melis Aktepe (11), dün gece saat 22.00 sıralarında babasıyla tartıştıktan sonra evin balkonundan atlayarak kaçtı. Eve geri dönmeyen Melis için ailesi polise ihbarda bulundu. İhbar üzerine ekipler her yerde arama çalışması başlattı.

Yapılan haberler ve aramalar sonucu, Melis’in bugün Çınar bölgesinde biri kız diğeri erkek iki arkadaşı ile dolaştıkları ihbarı üzerine, polis ve aile arama çalışmalarını Çınar bölgesinde yoğunlaştırıldı. Arama çalışmalarının genişletilmesi üzerine Melis, iki arkadaşı ile birlikte saat 18.30 sıralardında Çamlık bölgesinde bulundu.

Sağlık durumunun iyi olduğu belirtilen Melis’in ifadesinin alınmasının ardından, ailesine teslim edildiği belirtildi.

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.