13 yıl önce kaybolan Bayram Tosun cinayete mi kurban gitti?

ASAYİŞ (D20HA) - DENİZLİ20HABER.COM | 22.11.2022 - 10:15, Güncelleme: 22.11.2022 - 10:15
 

13 yıl önce kaybolan Bayram Tosun cinayete mi kurban gitti?

Didem Arslan Yılmaz’la Vazgeçme programı 13 yıl önce kayıplara karışan Denizlili Süslü Bayram lakaplı Bayram Tosun dosyasını açtı. Oğlu Aşkın ve karısı İmran Tosun, Bayram Tosun’un şüpheli kaybı ile ilgili olarak programa katıldı.

En son 31 Aralık 2009 yılında  Çameli'den Muğla’ya gittikten sonra ortalardan kaybolan ve Denizli Emniyeti Asayiş Şube Müdürlüğü tarafından şüpheli kayıptan cinayet soruşturmasına dönüşen dosyada canlı yayın sırasında şok bir iddia ortaya atıldı. Bayram Tosun’u son gören Muğla’daki arkadaşı Veysel Turhan ilk kez stüdyoya geldi ve o gün olanları anlattı. Yayın sırasında gelen ihbar telefonunda cinayet iddiası ortaya atıldı. Yayına bağlanan Veysel Turhan’ın kız kardeşi, Veysel'in kendisine cinayeti itiraf ettiğini ileri sürdü. Bayram Tosun’un, Veysel Turhan’ın eşiyle ilişkisi olduğunu ve Turhan’ın eşi Kezban’a aratarak eve gelmesini, Turhan’ın evde olmayacağını söyleyerek çağırdıkları ve inşaata gittiklerini daha sonra dağda ıssız bir yere gömdüklerini anlattığını söyledi. Daha sonraki görüşmelerinde ise Kezban’ın cesedi yaktıklarını ve külünü denize attıklarını iddia etti. Veysel Turhan ise iddiaları kabul etmeyerek, kız kardeşlerinin karısına ahlaksız bir teklif yaptıkları için aralarının kötü olduğunu bu yüzden beni suçladıklarını söyleyerek iddiaları kabul etmedi.
Didem Arslan Yılmaz’la Vazgeçme programı 13 yıl önce kayıplara karışan Denizlili Süslü Bayram lakaplı Bayram Tosun dosyasını açtı. Oğlu Aşkın ve karısı İmran Tosun, Bayram Tosun’un şüpheli kaybı ile ilgili olarak programa katıldı.

En son 31 Aralık 2009 yılında  Çameli'den Muğla’ya gittikten sonra ortalardan kaybolan ve Denizli Emniyeti Asayiş Şube Müdürlüğü tarafından şüpheli kayıptan cinayet soruşturmasına dönüşen dosyada canlı yayın sırasında şok bir iddia ortaya atıldı.

Bayram Tosun’u son gören Muğla’daki arkadaşı Veysel Turhan ilk kez stüdyoya geldi ve o gün olanları anlattı. Yayın sırasında gelen ihbar telefonunda cinayet iddiası ortaya atıldı. Yayına bağlanan Veysel Turhan’ın kız kardeşi, Veysel'in kendisine cinayeti itiraf ettiğini ileri sürdü. Bayram Tosun’un, Veysel Turhan’ın eşiyle ilişkisi olduğunu ve Turhan’ın eşi Kezban’a aratarak eve gelmesini, Turhan’ın evde olmayacağını söyleyerek çağırdıkları ve inşaata gittiklerini daha sonra dağda ıssız bir yere gömdüklerini anlattığını söyledi. Daha sonraki görüşmelerinde ise Kezban’ın cesedi yaktıklarını ve külünü denize attıklarını iddia etti.

Veysel Turhan ise iddiaları kabul etmeyerek, kız kardeşlerinin karısına ahlaksız bir teklif yaptıkları için aralarının kötü olduğunu bu yüzden beni suçladıklarını söyleyerek iddiaları kabul etmedi.

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.