15 Temmuz ülkemizin demokrasisine kast edilmiş hain bir darbe girişimidir

GÜNDEM 14.07.2018 - 17:27, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

15 Temmuz ülkemizin demokrasisine kast edilmiş hain bir darbe girişimidir

İYİ Parti Denizli İl Başkanı Hasan Akgün, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısı ile yazılı mesaj yayınladı.   Yakın tarihimizin dönüm noktalarından biri olan 15 Temmuz’un yıl dönümünde ülkemizin demokrasisine kast etmiş hain FETÖ darbe girişimini bir kez daha şiddetle kınayan İYİ Parti İl Başkanı Hasan Akgün; "Vatanımıza sahip çıkan Yüce Milletimize saygılarımı sunuyorum. Bu vesileyle, geçmişten bugüne, bağımsızlığımızı ve hürriyetimizi korumak adına, milli birliğimiz ve bütünlüğümüz için kahramanca mücadele verirken yaşamını yitiren tüm şehitlerimizi rahmetle, gazilerimizi minnetle anıyorum. Yüce Milletimiz, dün olduğu gibi bugün ve her zaman canı pahasına vatanına sahip çıkarak, FETÖ, PKK, DAEŞ ve tüm terör örgütleriyle etkin ve kararlı şekilde mücadelede devletinin yanında olacaktır. Cumhuriyetimizin en temel yapıtaşı demokrasidir ve en kötü demokrasi bile darbeden evladır. Demokratik bir hukuk devleti çatısı altında bir arada yaşamak milletimizin geleceğinin en önemli garantisidir” dedi.  

İYİ Parti Denizli İl Başkanı Hasan Akgün, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısı ile yazılı mesaj yayınladı.

 

Yakın tarihimizin dönüm noktalarından biri olan 15 Temmuz’un yıl dönümünde ülkemizin demokrasisine kast etmiş hain FETÖ darbe girişimini bir kez daha şiddetle kınayan İYİ Parti İl Başkanı Hasan Akgün; "Vatanımıza sahip çıkan Yüce Milletimize saygılarımı sunuyorum. Bu vesileyle, geçmişten bugüne, bağımsızlığımızı ve hürriyetimizi korumak adına, milli birliğimiz ve bütünlüğümüz için kahramanca mücadele verirken yaşamını yitiren tüm şehitlerimizi rahmetle, gazilerimizi minnetle anıyorum. Yüce Milletimiz, dün olduğu gibi bugün ve her zaman canı pahasına vatanına sahip çıkarak, FETÖ, PKK, DAEŞ ve tüm terör örgütleriyle etkin ve kararlı şekilde mücadelede devletinin yanında olacaktır. Cumhuriyetimizin en temel yapıtaşı demokrasidir ve en kötü demokrasi bile darbeden evladır. Demokratik bir hukuk devleti çatısı altında bir arada yaşamak milletimizin geleceğinin en önemli garantisidir” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.