17. Ege Tarım Fuarına Tavas’tan Rekor Ziyaretçi

DENİZLİ (D20HA) - DENİZLİ20HABER.COM | 04.03.2022 - 13:46, Güncelleme: 04.03.2022 - 13:46
 

17. Ege Tarım Fuarına Tavas’tan Rekor Ziyaretçi

Tarım ve hayvancılık sektörünü bir araya getiren 17. Ege Tarım, Sera ve Hayvancılık Fuarı, Denizli’nin önde gelen iş insanları ile yaptığı açılış töreni ile kapılarını 02 Mart Çarşamba günü ziyaretçilerine açtı.

EGS Park Fuar Alanı’nda gerçekleşen açılışa Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Ali Değirmenci, Denizli İl Tarım ve Orman Müdürü Yılmaz Erkaya, Denizli Sanayi Odası Başkanı Müjdat Keçeci, Denizli Ziraat Odaları İl Koordinasyon Kurulu Başkanı Hamdi Gemici, Orion Fuarcılık A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Tan ile Denizli İlçe Belediye Başkanları, birlik ve oda başkanı katıldı. Tavas Ziraat Odası’nın fuara yaptığı 40 otobüs 1000 kişilik çiftçi grubu organizasyonu bu sene ki fuara damga vurdu. Bu büyük ilgiden ve değerden memnuniyetle bahseden Orion Fuarcılık Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Tan ‘Tavas Ziraat odasının fuara verdiği önem ve katkı için çok teşekkürlerimi sunuyorum ve kendilerinin desteklerini her zaman arkamızda hissediyoruz ‘dedi. Tavas Ziraat Odası Başkanı Süleyman Tozlukoğlu ise; ‘Çiftçimizin gelişimi ve tarım sektöründeki en yeni teknolojiler ile buluşması için her zaman elimizden geleni yapıyoruz ve destekliyoruz’ dedi.  2021 yılında pandemi sebebiyle ara verilen fuara, ilk gün ziyaretçilerin oldukça yoğun ilgi gösterdikleri görüldü.247 firmanın katıldığı fuara, 100.000’inin üzerinde ziyaretçinin gelmesine kesin gözüyle bakılıyor. Girişlerin ücretsiz olduğu ve 6 Mart Pazar gününe kadar sürecek olanfuarda ; traktör, biçerdöver, tarımsal mekanizasyon ve teknolojileri, sulama sistemleri ve ekipmanları, sera teknolojileri, tohum, fide, fidan, zirai ilaç, gübre, ekolojik tarım, agro bilişim, hayvancılık, yem ve ambalaj firmaları ile daha birçok sektör kuruluşu yer alıyor. 
Tarım ve hayvancılık sektörünü bir araya getiren 17. Ege Tarım, Sera ve Hayvancılık Fuarı, Denizli’nin önde gelen iş insanları ile yaptığı açılış töreni ile kapılarını 02 Mart Çarşamba günü ziyaretçilerine açtı.

EGS Park Fuar Alanı’nda gerçekleşen açılışa Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Ali Değirmenci, Denizli İl Tarım ve Orman Müdürü Yılmaz Erkaya, Denizli Sanayi Odası Başkanı Müjdat Keçeci, Denizli Ziraat Odaları İl Koordinasyon Kurulu Başkanı Hamdi Gemici, Orion Fuarcılık A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Tan ile Denizli İlçe Belediye Başkanları, birlik ve oda başkanı katıldı.

Tavas Ziraat Odası’nın fuara yaptığı 40 otobüs 1000 kişilik çiftçi grubu organizasyonu bu sene ki fuara damga vurdu. Bu büyük ilgiden ve değerden memnuniyetle bahseden Orion Fuarcılık Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Tan ‘Tavas Ziraat odasının fuara verdiği önem ve katkı için çok teşekkürlerimi sunuyorum ve kendilerinin desteklerini her zaman arkamızda hissediyoruz ‘dedi.

Tavas Ziraat Odası Başkanı Süleyman Tozlukoğlu ise; ‘Çiftçimizin gelişimi ve tarım sektöründeki en yeni teknolojiler ile buluşması için her zaman elimizden geleni yapıyoruz ve destekliyoruz’ dedi. 

2021 yılında pandemi sebebiyle ara verilen fuara, ilk gün ziyaretçilerin oldukça yoğun ilgi gösterdikleri görüldü.247 firmanın katıldığı fuara, 100.000’inin üzerinde ziyaretçinin gelmesine kesin gözüyle bakılıyor.

Girişlerin ücretsiz olduğu ve 6 Mart Pazar gününe kadar sürecek olanfuarda ; traktör, biçerdöver, tarımsal mekanizasyon ve teknolojileri, sulama sistemleri ve ekipmanları, sera teknolojileri, tohum, fide, fidan, zirai ilaç, gübre, ekolojik tarım, agro bilişim, hayvancılık, yem ve ambalaj firmaları ile daha birçok sektör kuruluşu yer alıyor. 

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.