17 Yaşındaki Aynur Çolak’tan haber alınamıyor

ASAYİŞ (D20HA) - DENİZLİ20HABER.COM | 04.04.2023 - 18:09, Güncelleme: 04.04.2023 - 18:09
 

17 Yaşındaki Aynur Çolak’tan haber alınamıyor

Denizli’de ailesi ile birlikte yaşayan lise öğrencisi 17 yaşındaki Aynur Çolak’tan dünden itibaren haber alınamıyor. Aynur Çolak’ın kayıp olarak aranan Hava Nur Karabağ’ın arkadaşı olduğu ortaya çıktı.

Daha önce yaptığımız kayıp haberimizde lise öğrencisi17 yaşındaki Hava Nur Karabağ’ın kaybolduğu ve bir kız arkadaşı ile birlikte ortadan kaybolduğunu yazmıştık. Hava Nur’un kız arkadaşının Aynur Çolak olduğu ortaya çıktı. Her iki genç kıza dün öğle saatlerinden itibaren ulaşılamıyor. Alınan bilgilere göre; Pamukkale ilçesi Dokuzkavaklar Mahallesi’nde oturan ve abisinin yanından öğleden  sonra saat  14.30 ‘ta ayrılan Aynur Koçak annesinin evine gitmek üzere yola çıktı. Akşama kadar eve dönmeyen Aynur’un ailesi ve kayıp olarak aranan Hava Nur Karabağ’ın birlikte ortadan kayboldukları anlaşılınca her iki aile kızları için polise kayıp ihbarında bulundu. Emniyet birimleri kayıp Aynur Çolak ve Hava Nur Karabağ’ın bulunması için çalışma başlattı. Aynur Çolak’ın annesi ile görüşen haber merkezimiz, bir telefon geldiğini ve kızlarının Bursa ilinde görüldüğünü ve emniyet birimlerine haber verdikleri bilgisi dışından başka bir haber alamadıklarını ifade etti. Aile, kimliği bile yanında olmayan kızları Aynur Çolak’ı görenlerin 112 Acil Çağrı Merkezi’ne veya 0 551 988 56 46 nolu telefon numarasına haber vermelerini istedi.
Denizli’de ailesi ile birlikte yaşayan lise öğrencisi 17 yaşındaki Aynur Çolak’tan dünden itibaren haber alınamıyor. Aynur Çolak’ın kayıp olarak aranan Hava Nur Karabağ’ın arkadaşı olduğu ortaya çıktı.

Daha önce yaptığımız kayıp haberimizde lise öğrencisi17 yaşındaki Hava Nur Karabağ’ın kaybolduğu ve bir kız arkadaşı ile birlikte ortadan kaybolduğunu yazmıştık. Hava Nur’un kız arkadaşının Aynur Çolak olduğu ortaya çıktı. Her iki genç kıza dün öğle saatlerinden itibaren ulaşılamıyor.

Alınan bilgilere göre; Pamukkale ilçesi Dokuzkavaklar Mahallesi’nde oturan ve abisinin yanından öğleden  sonra saat  14.30 ‘ta ayrılan Aynur Koçak annesinin evine gitmek üzere yola çıktı. Akşama kadar eve dönmeyen Aynur’un ailesi ve kayıp olarak aranan Hava Nur Karabağ’ın birlikte ortadan kayboldukları anlaşılınca her iki aile kızları için polise kayıp ihbarında bulundu.

Emniyet birimleri kayıp Aynur Çolak ve Hava Nur Karabağ’ın bulunması için çalışma başlattı. Aynur Çolak’ın annesi ile görüşen haber merkezimiz, bir telefon geldiğini ve kızlarının Bursa ilinde görüldüğünü ve emniyet birimlerine haber verdikleri bilgisi dışından başka bir haber alamadıklarını ifade etti.

Aile, kimliği bile yanında olmayan kızları Aynur Çolak’ı görenlerin 112 Acil Çağrı Merkezi’ne veya 0 551 988 56 46 nolu telefon numarasına haber vermelerini istedi.

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.